Skocz do zawartości
Therion

wirtualnu COM

Rekomendowane odpowiedzi

jak mozna zrobić aby oprogramowanie widziało sprzęt podłaczony pod USB tak jak by był podpięty pod COMa, chodzi mi o NOKIE n-gage bo oprogramowanie jest do połączenia tel z kom przez COM'a lub podczerwień której on nie posiada a jedyny kabel jaki można do niego dostać to USB. Mam winXP

z góry thnx za odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eheh nie tedy droga... to nie przejdzie musisz kupic odzielny kabelek.... do n-gage jeszcze takiego nie widzialem :P

BTW. który soft na coma wspiera juz nokie N-Gage ?? z tego co wiem to tylko oxygen... no i moze na upartego MobiMB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłałem M@illa do CluBuNoKi z problemem podlaczenia N-GaGe do kompa ( problem tylko z prog. PcSuite mam bo Nokia Audio Manager 3.0 smiga bez zastrzezen ) wiec czytajcie co NOKIA napisala nadawca: clubnokiacareline.pol@nokia.com do książki adresowej

adresat: kubciio@poczta.fm

temat: RE: Pakiet PC Suite i inne darmowe oprogramowanie Nokia | Our Ref : 1-QQNT

data: Pon 16:36 12.01.2004

rozmiar: 3.6 kB

treść:

Szanowny Panie!

Niestety obecna wersja pakietu PcSuite dla N-Gage nie obsluguje

polaczenia

USB. Tylko i wylacznie Bluetooth... Prosze na biezaco sledzic

uaktualnienia

oprogramowania na stronie www.support.n-gage.com.

Dziekujemy za kontakt.

W przypadku wszelkich pytań dotyczących produktów i usług Nokia prosimy o

kontakt z Linią Obsługi Klienta Nokia: tel. (022) 654 76 86 fax. (022)654

45

36

[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi