Therion Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jak mozna zrobić aby oprogramowanie widziało sprzęt podłaczony pod USB tak jak by był podpięty pod COMa, chodzi mi o NOKIE n-gage bo oprogramowanie jest do połączenia tel z kom przez COM'a lub podczerwień której on nie posiada a jedyny kabel jaki można do niego dostać to USB. Mam winXP z góry thnx za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Imo jedyne rozwiazanie to przejsciowka USB-->COM. ZAKLADAJAC ZE W OGOLE COS TAKIEGO ISTNIEJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 istnieje... - na allegro popatrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 eheh nie tedy droga... to nie przejdzie musisz kupic odzielny kabelek.... do n-gage jeszcze takiego nie widzialem :P BTW. który soft na coma wspiera juz nokie N-Gage ?? z tego co wiem to tylko oxygen... no i moze na upartego MobiMB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 najsmieszniejsze jest to że COM'a wspiera ten soft który dostałem razem z nokią n-gage a także Irda którego n-gage nie ma, w zestawie jest natomiast kabelek USB a COMie ja też nie słyszałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Moze chodzi o jakis wirtualny COM. Powinien go wtedy ustawiac sterownik urzadzenia. Dam reke uciac, ze napewno nie podlacza sie "nowoczesnego" urzadzenia przez port COM. Jaka bys mial wtedy transmisje danych (np. mp3)??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 wysłałem M@illa do CluBuNoKi z problemem podlaczenia N-GaGe do kompa ( problem tylko z prog. PcSuite mam bo Nokia Audio Manager 3.0 smiga bez zastrzezen ) wiec czytajcie co NOKIA napisala nadawca: clubnokiacareline.pol@nokia.com do książki adresowej adresat: kubciio@poczta.fm temat: RE: Pakiet PC Suite i inne darmowe oprogramowanie Nokia | Our Ref : 1-QQNT data: Pon 16:36 12.01.2004 rozmiar: 3.6 kB treść: Szanowny Panie! Niestety obecna wersja pakietu PcSuite dla N-Gage nie obsluguje polaczenia USB. Tylko i wylacznie Bluetooth... Prosze na biezaco sledzic uaktualnienia oprogramowania na stronie www.support.n-gage.com. Dziekujemy za kontakt. W przypadku wszelkich pytań dotyczących produktów i usług Nokia prosimy o kontakt z Linią Obsługi Klienta Nokia: tel. (022) 654 76 86 fax. (022)654 45 36 [/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...