CzarnyKot Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 witam, wiem ze trzeba szukac i szukac na forum ale fizycznie nie mam czasu.... Jak w temacie - co i jak trzeba wpisac w rejestrze aby win xp widzial dyski 160GB i wieksze??????? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 8O A co nie widzi system u ciebie 160GB :?: 8O Moim zdaniem to bardziej kwestia odpowiedniego biosu niz samego systemu..... Poprawcie mnie jezeli sie myle.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 a widzi go bios ?? jesli nie to sprawdz tasme i zworki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklop Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Bios go widzi tylko Windows nie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Czy to nie jest przypadkiem dysk SATA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklop Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jest to Maxtor ATA 133, mam tez nowa plyte Nforce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no ja zadam glupie pytanie.. a partycje to ty na nim jakies masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no ja zadam glupie pytanie.. a partycje to ty na nim jakies masz ??wcale nie głupie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Bo albo nie widzi ci go wogule nawet w menadzerze urzaden albo widzi tam.. a nie masz na nim zaden partycji i dlatego nie przybylo ci literek od dyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklop Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Rzeczywiscie nie mialem partycji. Dzieki za pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Rzeczywiscie nie mialem partycji. Dzieki za pomoc!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...