Skocz do zawartości
Gość igrok

Fallout 3... zaczyna mnie to wpie...ac

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tam martwie sie tylko na co wpadna ci goscie od Morrowinda. Jezeli bedzie on przypominal ich dzielo to bedzie zle. Moge tym obrazic fanow Morrowinda ale podchodzilem do tego tytulu 3 razy i zawsze mie cos odpychalo (najbardziej zapadl mi w pamiec zdobywanie doswiadczenia, poprostu jeszcze mnie rzuca o sciane gdy sobie o tym pomysle :evil: ). Najlepiej gdyby zostawili elementy walki. Mogli by sie tez pokusic o zrobienie czegos w stylu Mad Maxa (np. przy odrobinie dobrej woli jazda pojazdem z nadwoziem BUGGY po odstepach miedzy miastami[ wiem ze to brzmi dziwnie ale fajnie by wygladalo])

Fallout ponad RPG'i!!!!!!!!!!! :twisted:

Njusy:

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...,13873,10670591

oraz

http://www.fallout3.friko.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten njus jest kretynski, zreszta jak cale lamerskie wp... sam jestem przeciwnikiem aby F3 byl jak Morrowind fps'em (mimo ze sam Morrowind przypadl mi do gustu) ale to nieznaczy ze jak kolesie zrobili morrowinda to odrazu F3 tez taki bedzie. jednak najbardziej dobil mnie argument:

Martwi jednak wieść, że trzecia część wyjdzie nie tylko na PC, ale także na niezidentyfikowane jeszcze konsole - możemy się więc pożegnać z rzutem izometrycznym i rozbudowanymi dialogami, bo na konsolach to nie przejdzie

.. sie pytam co ma q**a konsola do dialogow? czy to lamerskie WP slyszalo o KotOR ?! fakt chyba bedzie trzeba zapomniec o klasycznym zucie izometrycznym ala F1 i2 ale to nieznaczy ze nieprzejdzie nic ala nwn.

Mnie grafika w The Fall pasie ale smierdzi mi tu tacticsem wiec niejestem pewny tej gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi