Corso Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mi grafika nie pasuje. :P Wolę projekt Troika games. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mi grafika nie pasuje :P Wolę projekt Troika games. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A ja tam martwie sie tylko na co wpadna ci goscie od Morrowinda. Jezeli bedzie on przypominal ich dzielo to bedzie zle. Moge tym obrazic fanow Morrowinda ale podchodzilem do tego tytulu 3 razy i zawsze mie cos odpychalo (najbardziej zapadl mi w pamiec zdobywanie doswiadczenia, poprostu jeszcze mnie rzuca o sciane gdy sobie o tym pomysle :evil: ). Najlepiej gdyby zostawili elementy walki. Mogli by sie tez pokusic o zrobienie czegos w stylu Mad Maxa (np. przy odrobinie dobrej woli jazda pojazdem z nadwoziem BUGGY po odstepach miedzy miastami[ wiem ze to brzmi dziwnie ale fajnie by wygladalo]) Fallout ponad RPG'i!!!!!!!!!!! :twisted: Njusy: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...,13873,10670591 oraz http://www.fallout3.friko.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ten njus jest kretynski, zreszta jak cale lamerskie wp... sam jestem przeciwnikiem aby F3 byl jak Morrowind fps'em (mimo ze sam Morrowind przypadl mi do gustu) ale to nieznaczy ze jak kolesie zrobili morrowinda to odrazu F3 tez taki bedzie. jednak najbardziej dobil mnie argument: Martwi jednak wieść, że trzecia część wyjdzie nie tylko na PC, ale także na niezidentyfikowane jeszcze konsole - możemy się więc pożegnać z rzutem izometrycznym i rozbudowanymi dialogami, bo na konsolach to nie przejdzie.. sie pytam co ma q**a konsola do dialogow? czy to lamerskie WP slyszalo o KotOR ?! fakt chyba bedzie trzeba zapomniec o klasycznym zucie izometrycznym ala F1 i2 ale to nieznaczy ze nieprzejdzie nic ala nwn. Mnie grafika w The Fall pasie ale smierdzi mi tu tacticsem wiec niejestem pewny tej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jesli juz mowa o KotOR to nie pogniewal bym sie gdyby byl do niego podobny (np. kamera i zarzadzanie zespolem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Goście Fallout musi posiadać tryb walki turowej i wygląd ogólny podobny do projektu Troika games. Jeśli tego nie będzie to będzie jedna wielka porażka. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Fallout powinien wygladac jak Fallout i inne pomysly powinny zostac zniszcone w zarodku. Tako rzecze Fa(n)llout :P :regulamin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...