lopik_ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 chciałem sformatować dysk pod xp klikam PPM na hdd w oknie mój komputer i daje formati chciałem wybrać system plików FAT 32 a tam nie ma wyboru i jest tylko NTFS co mam zrobić jak mam sformatować partycje D: i E: prosze pomóżcie :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 PPM na "Moj komputer" ---> "Zarzadzaj" ---> "Zarzadzanie dyskami" i formatujesz do woli. Nie wiem czy sie orientujesz ale pod XP nie sformatujesz partucji wiekszej niz 32GB (bodajze..) na FAT32. Do tego potrzebny bedzie ci Partition Magic. IMO lepiej sformatowac pod NTFS - a dlaczego :?: :arrow: to juz znajdziesz na forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 PPM na "Moj komputer" ---> "Zarzadzaj" ---> "Zarzadzanie dyskami" i formatujesz do woli. Nie wiem czy sie orientujesz ale pod XP nie sformatujesz partucji wiekszej niz 32GB (bodajze..) na FAT32. Do tego potrzebny bedzie ci Partition Magic. IMO lepiej sformatowac pod NTFS - a dlaczego :?: :arrow: to juz znajdziesz na forum :wink: to pewnie dlatego nie moge sformatować partycji do FAT32 bo ja mam prtycje 40GB i 60GB i nie mam możliwości wyboru tym sposobem co napisałeś tylko jest NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Na takich dużych dyskach bardziej sie opłaca mieć NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zaiste problem iście sprzętowy. Nie sądzisz, że spece od OSa pt. WXP bardziej byliby pomocni? O gwoździe też pytasz w warzywniaku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...