ayem Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 No naraze sie pewnie na lincz ale osobiscie mi to lata, uwazam ze powinniscie wiedziec co sie dzieje, podejrzewam ze mnie wysmiejecie ze wzgledu na przedmiot sporu, ale to tez malo wazne, poprstu nie lubie lecenia sobie w ... z klientami no wiec do rzeczy jeszcze jakos z koncem pazdziernika kumpel poprosil mnie o zakup bloku wodnego u druzyny cfd, na co przystalem, po przelaniu kasy bezproblemowo w ciagu 2 czy 3 dni dostalem paczke. podczas skladania zamowienia na stronie przy pozycji trojnikow pojawila sie informacja ze czasoowo ich brak i moga doslac pozniej - kumpel zrezygnowal z trojnika po jakims czasie dowiedzialem sie o promocji wiec zdecydowalem sie pozyczyc dycko kaski i zlozyc zamowienie. skladajac je zauwazylem ze nie ma informacji o braku trojnikow wiec zamowilem takze takowy. i tu zaczella sie droga przez meke - niestety nadal nia ide 1) zamowienie zlozone bodajrze 10 listopada 2) po kilku dniach dowaiduje sie ze ze wzgledu na dlugi weekend nie mieli blokow i czekaja az producent czesci przysle towar -> OK zadrza sie 3) po kolejnych kilku dniach i kilku mailach odpowiedz -> paczka w drodze - ooo super akurat mam czas poskladam uklad z nowa pompa 4) paczka przyszla - jakis blok z szybkozlaczkami sanga na waz po zewnatrz 12mm a ja chcialem zwykle zlaczki na waz po wewnatrz 12mm - weze juz kupilei nie mialem zamiaru rezygnowac pomimo ze ostro wqrzony juz bylem za zwloke (nie przyyszedl tez trojnik) -> mail 5) dostalem odpowiedz - wlassciwa paczka w drodze wszystko oki - rano paczka przyszla - bez trojnika - ani slowa wyjasnienia 6) -> zagrozilem ze nie odesle bloku az do konca zrealizuja moje zamowienie, dostalem oburzona odpowiedz Popixa i jakos sie dogadalismy, nie maja trojnikow bo nie mial kiey kupic bla bla i zebym odeslal blok oczywoscie zwort za przesylke bla bla 7) okazalo sie ze (moze to i prawda) mail z inforamcja ze nie maja trojnikow utknol w poczcie do wyslania, odeslalem blok - niby czemu mialbym tego nie zrobic - handluje w koncu z uczciwymi ludzimi 8) ten moment mial miejsce jakies 3 tygodnie temu moze mniej, od tamtej pory czekam na trojnik, od czasu do czasu wysylam sobie email z rzadaniem wyjasnienia, nawet otrzymuje odpowiedz - czasem - np tydzien temu -> "jutro wysylka" -> nadal nic nie wiem jak inni ale ja jestem rozczarowany, od ludzi ktorym ufalem i mialem za godnych zaufania otrzymalem tylko stek maili (nie liczac zamowionego bloku oczywiscie), (jak ktos chce to moge spakowac i wyslac) ktore i tak nie przedstawiaja jakis konkretow. fakt faktem kwota o ktora chodzi jest smieszna ale uwazam ze takie postepowanie jest karygodne i dlatego ostrzegam tych co chca sobie zrobic prezent na swieta w postaci blokow, czy innych akcesoriow od CFD - zastanowcie sie czy dostaniecie caly zamowiony towar zdecydowalem sie na zakupy u "pro" bo nie mam czasu ganiac po calym miescie w poszukiwaniu glupiego trojnika, niestety widac srednio mi to wyszlo - blok lezy na polce i nadal czeka, na reszte zestawu pozdrowienia dla zespolu CFD - nastepnym razem poprstu poprscie o te 7zl - chetnie doloze a nie psujcie niepotrzebnie ludziom nerwow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 po co tyle klotni o glupi trojnik ?? nie lepiej bylo pojsc do akwarystycznego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 bo widzisz tak sie sklada ze uwazam ze jak ktos zaczyna cos i treklamuje tot jako "pro" to powinien zapewnic taka wlsanie jakosc uslug, obojetne czy chodzi o blok za 150zl czy dolaczenie do niego trojnika za 7zl - poprostu czuje sie zawiedziony i uwazam ze inni powinni uwazac na CFD jako sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ja też miałem przejścia z CFD, też się trochę rozczarowałem ponieważ dostałem paczke z opóźnieniem i z pomylonymi złączkami, niestety z Popixem bardzo ciężko się gada - przynajmniej przez g-g. Oczywiście wszystko się wyjaśniło lecz trochę to trwało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a ja nadal nie ma calosci zamowienia i pomalu dochodze do wniosku ze zrobilem blad ufajac ludziom "na kredyt" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wiecie co byłem zdecydowany na CFD lecz z waszych przejść z CFD zastanawiam sie czy nie brać Nukleona 2 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Heh 3 tygodnie to nic... jak Popix zaczynał to czekałem na bloczek 3 miesiące po czym dowiedziałem się że o mnie zapomniał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a ja sie caly czas przypominam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 hmm....ja i Lagier zlozylismy nasze zamowienia prawie rownoczesnie i jakos nie bylo problemow ,ani z przesylka (szla okolo tygodnia ze wzgledu na dlugii weekend),a tymbardziej z GG i Popixsem,pogadalismy,posmialismy sie i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 lucky people :/ taki juz moj los - jak komus cos zalatwiam to idzie jak po masle - jak sobi to zawsze cos sie musi skaszanic - czasem drobnostka ale przez to nie skladam ukladu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wiecie co byłem zdecydowany na CFD lecz z waszych przejść z CFD zastanawiam sie czy nie brać Nukleona 2 :roll: Nukleon2 to praktycznie taka sama wydajna konstrukcja, jeden stopien nie robi roznicy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 hmm....ja i Lagier zlozylismy nasze zamowienia prawie rownoczesnie i jakos nie bylo problemow ,ani z przesylka (szla okolo tygodnia ze wzgledu na dlugii weekend),a tymbardziej z GG i Popixsem,pogadalismy,posmialismy sie i tyle :D dokladnie zero problemow BTW mala korekta VIP zamowienia zlozylismy rownoczesnie ;) :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wiecie co byłem zdecydowany na CFD lecz z waszych przejść z CFD zastanawiam sie czy nie brać Nukleona 2 :roll: Nukleon2 to praktycznie taka sama wydajna konstrukcja, jeden stopien nie robi roznicy :> A na korzysc ktorego bloku obstawiasz ten 1 stopien :?: :wink: (nie odpowiadaj, bo sie zacznie wojna :lol: ) Trzeba wywarzyc ta roznice 1stopnia i czasu dostarczenia bloczka w zaleznosci co dla ciebie jest wazne i kiedy chcesz to zlozyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 wiecie co byłem zdecydowany na CFD lecz z waszych przejść z CFD zastanawiam sie czy nie brać Nukleona 2 :roll: Nukleon2 to praktycznie taka sama wydajna konstrukcja, jeden stopien nie robi roznicy :> Nastepny fantasta-jasnowidz ?? Kocham czytac jak ludzie wydlubuja z nosa takie bzdety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Heh 3 tygodnie to nic... jak Popix zaczynał to czekałem na bloczek 3 miesiące po czym dowiedziałem się że o mnie zapomniał :lol:a teraz mnie ludzie zaczynacie denerwowac, rozumiem jakbym z was jakies wielkie pieniadze bral, 95 na 100 klientow siedzi cicho bo sa zalatwieni bez problemu za to 5% robi szum jakby.... prawda jest taka ze duza czesc klientow sklada jakies zmiany po zlozeniu zamowienia, ktore z checia przyjmuje, ale potem dziwia sie ze zajmuje mi tydzien kupienie rzeczy w/g ich preferencji, staram sie jak zasrany wół zeby zrobic cos pozadnego a oczywiscie dogodzic polakom sie nie da, tak wiec mozecie sobie to wbic do glowy, zapewne jeszcze przez dlugi czas znajdzie sie ktos niezadowolony z naszej wydajnosci, ale nie zamierzam sie tym przejmowac, mimo iz bolą mnie wszelkie negatywne komentarze pod moim adresem, oczywiscie znajdzie znajdzie sie ktos kto powie ze jestem nieprofesjonalny, PANOWIE my zaczynamy od 0, nie mam pieniedzy na inwestycje i jeszcze przez jakis czas nie bede mial, kazdy blok (jako konstrukcja) to dla mnie kwestia popadniecia w duze dlugi, wiec chyba nie myslicie ze zdaza mi sie kogos olewac?! staram sie jak moge, poprostu czasem nie wychodzi, dobrych checi chyba nikt mi nam nie odmowi, jesli moge cos doradzic to doradzam szczerze, jeszcze nie zdazylo mi sie sklamac na temat porownania naszych blokow vs world. tak wiec skonczcie sie uzalac i jesli naprawde tak wam zle to wystarczy napisac, jesli nie zdaze wyslac bloku, oddam wam pieniadze, bo jakos nie widze w nich celu, jedynie droge do kolejnych, lepszych konstrukcji. tymniemniej od jakiegos czasu czynie starania aby zakonczyc wasze ogromne problemy z nami, moze nawet niedlugo mi sie to uda, do tego czasu jesli czujecie do nas taka odraze - nie kupujcie u nas, zacznijcie sami produkowac bloki, przeciez to dziecinnie proste, moze za 100 lat dogonimy 3ci swiat chocby w WC, blagam tylko skonczcie skamleć bo jest to nie do zniesienia! wlasnie przekonuje sie do paru odwiecznych przyslow o polakach (bardzo niechetnie) to w kwesti malego OT w kwestii tematu - ...a co ja sie bede produkowal, i tak jestem pijak i zlodziej , do tego bogaty pijak pewnie... wrrrr ktos kiedys mądrze ujął OPINIA JEST JAK DZIURA W [gluteus maximus], KAŻDY MA WŁASNĄ I JEJ BRONI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 hmm....ja i Lagier zlozylismy nasze zamowienia prawie rownoczesnie i jakos nie bylo problemow ,ani z przesylka (szla okolo tygodnia ze wzgledu na dlugii weekend),a tymbardziej z GG i Popixsem,pogadalismy,posmialismy sie i tyle :D dokladnie zero problemow BTW mala korekta VIP zamowienia zlozylismy rownoczesnie ;) :D :D :D tak to wyglada standartowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Heh 3 tygodnie to nic... jak Popix zaczynał to czekałem na bloczek 3 miesiące po czym dowiedziałem się że o mnie zapomniał :lol:a teraz mnie ludzie zaczynacie denerwowac, rozumiem jakbym z was jakies wielkie pieniadze bral, 95 na 100 klientow siedzi cicho bo sa zalatwieni bez problemu za to 5% robi szum jakby.... prawda jest taka ze duza czesc klientow sklada jakies zmiany po zlozeniu zamowienia, ktore z checia przyjmuje, ale potem dziwia sie ze zajmuje mi tydzien kupienie rzeczy w/g ich preferencji, staram sie jak zasrany wół zeby zrobic cos pozadnego a oczywiscie dogodzic polakom sie nie da, tak wiec mozecie sobie to wbic do glowy, zapewne jeszcze przez dlugi czas znajdzie sie ktos niezadowolony z naszej wydajnosci, ale nie zamierzam sie tym przejmowac, mimo iz bolą mnie wszelkie negatywne komentarze pod moim adresem, oczywiscie znajdzie znajdzie sie ktos kto powie ze jestem nieprofesjonalny, PANOWIE my zaczynamy od 0, nie mam pieniedzy na inwestycje i jeszcze przez jakis czas nie bede mial, kazdy blok (jako konstrukcja) to dla mnie kwestia popadniecia w duze dlugi, wiec chyba nie myslicie ze zdaza mi sie kogos olewac?! staram sie jak moge, poprostu czasem nie wychodzi, dobrych checi chyba nikt mi nam nie odmowi, jesli moge cos doradzic to doradzam szczerze, jeszcze nie zdazylo mi sie sklamac na temat porownania naszych blokow vs world. tak wiec skonczcie sie uzalac i jesli naprawde tak wam zle to wystarczy napisac, jesli nie zdaze wyslac bloku, oddam wam pieniadze, bo jakos nie widze w nich celu, jedynie droge do kolejnych, lepszych konstrukcji. tymniemniej od jakiegos czasu czynie starania aby zakonczyc wasze ogromne problemy z nami, moze nawet niedlugo mi sie to uda, do tego czasu jesli czujecie do nas taka odraze - nie kupujcie u nas, zacznijcie sami produkowac bloki, przeciez to dziecinnie proste, moze za 100 lat dogonimy 3ci swiat chocby w WC, blagam tylko skonczcie skamleć bo jest to nie do zniesienia! wlasnie przekonuje sie do paru odwiecznych przyslow o polakach (bardzo niechetnie) to w kwesti malego OT w kwestii tematu - ...a co ja sie bede produkowal, i tak jestem pijak i zlodziej , do tego bogaty pijak pewnie... wrrrr ktos kiedys mądrze ujął OPINIA JEST JAK DZIURA W [gluteus maximus], KAŻDY MA WŁASNĄ I JEJ BRONI a ja te slowa moge tylko potwierdzic. Duzo na temat WC dowiedzialem sie wlasnie od tego czlowieka. Jesli mialem problemy zawsze sluzyl pomoca. On jest jeden nas jest .... nie wiem ale bardzo duzo :lol: Postawcie sie tez w jego polozeniu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 "A tak pozatym to bloki Dangerden ciekną - podobnie jak bloki Mate'a ,Bloki.pl ma kiepskie konstrukcje a Copperfield ma klyentUf w (_._) patrzy tylko na ich kase , komputronik , sirius , proline .... to lamusy" http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10429&start=150 zabawne ,ale wystarczy poszukac , a okaze sie , ze wszyscy userzy forum wrzucaja sobie nawzajem. Rozumiem , że kilku klientów doświadczyło pewnych niedogodności , problemy mogą zdażyc się najlepszym. Nie linczujcie Popixa ... dogadajcie sie z nim , to dobry chłopak 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 popixs - wybacz, ale podejscie materialne mnie tutaj wali - uwzam poprstu ze zle zaczynacie - np. udzielasz odpowiedzi na e-maile ktore nie maja wiele wspolnego z prawda, nie informujecie klienta z danego towaru nie ma na sklepie i bedzie ewentualnie doslany pozniej (bylo to na poczatku potem zniknello), jak dla mnie pomylki przy wysylaniu paczek zdarzaja sie wam zbyt czesto :/ co do ostatniego maila sie jeszcze nie wypowiem bo jak poslales zwykla przesylka to jeszcze nie dojdzie - daje jeszcze ze 2 dni :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 echhh tez kupilem u CFD na blok czekalem 2 tygodnie , a czemu nie robie z tego awantury? Bo to forum nie jest od tego! Czy wy sie nie nauczycie ze jest cos takiego jak np. telefon? Jak wam zalerzy wykrecacie numer do Popixsa i tam z nim gadacie , watpie aby podstawil swoja mame z tekstem :" Michala nie ma poszedl do sklepu" i tak calodobowo :D . A tak pozatym co wy chcecie od firmy skladajacej sie z 2 studentow istniejacej od paru miesiecy? Toc to nie biznesmeni z Wallstreet ; oni nie oddali zycia temu interesowi (narazie :wink: ) Ayem z tym "pro" jestes wqrzajacy tyle ci powiem blok "pro" dostales ale oni nie sa "pro" odnosnie glupiego trojnika. Niepodoba ci sie cfd idz do konkurencji w dzisiejszych czasach mozesz ,naprawde uwierz mi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 nadal brak zrozumienia :/ coz tak jak mowilem niezalezy mi na poklepaniu mnie po ramieniu etc tylko na pewnego rodzaju otrzezwieniu - chodzi mi o podejscie do klienta - po co mam dzownic skoro uslysze taki sam stek bzdur jak w mailach otrzymuje? myslisz ze nie rpobowalem sprawy wyjasnic?? nie chodzi o kase bo zeby sie na tym dorobic musiali by miesiecznie sprzedawac setki blokow a i tak kolejne produkcje pochlonellyby dochody. uwazam tylko ze dzialaja na szkode tej branzy zanizajac poziom obslugi - produkt moze nie jest idealnie zgodny z opisem aczkolewiek nie mam zastrzezen do jakosci wykonania bo stoi ona faktycznie na najwyzszym poziomie - mierzi mnie tylko ten kontrast pomiedzy produktem a podejsciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 No to chyba już nie kupię Uriela 2 , zastanawiam się nad Nukleonem 2. A co do tych 5% że to są niezadowoleni to moim zdanie jest to aż 5% bo napewno nie chaiłbym być w tych kilku procentach....A co do twojego " użalania się" jak to ciężko charujesz...to rozumiem, że jest ciężko itp. Ale jeśli nie jesteś w stanie się wyrobić z wsyztkim to porób sobie jakieś limity....w liczbie zamawianych bloczków. A zreszta co klijenta obchodzi że TY masz problemy, klient oczekuje zamówionego towaru. Ciekawe co ty byś powiedział gdyby ci zamiast kosiarki przysłali młynek do paznokci z napędem na 4 koła? To tolko taka moja sugestia... z tego co przeczytałem dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 sprzedam kolekcjonerom za grube $$$ :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 sprzedam kolekcjonerom za grube $$$ :D :DCo takiego? Czyżby młynek do......? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam! Najprawdopodobniej od jutra nasza firma zaprzestanie realizacje zamowien na polske. Doszlismy do porozumienia z mate-m z mcs.pc.pl, ktory juz w najblizszym czasie rozpocznie dystrybucje naszych bloczkow w naszym slicznym kraju. Wszyscy wiedza co to oznacza: koniec z przestojami, problemami itd, w tej kwestii renoma mate-a nie ma sobie rownych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam! Najprawdopodobniej od jutra nasza firma zaprzestanie realizacje zamowien na polske. Doszlismy do porozumienia z mate-m z mcs.pc.pl, ktory juz w najblizszym czasie rozpocznie dystrybucje naszych bloczkow w naszym slicznym kraju. Wszyscy wiedza co to oznacza: koniec z przestojami, problemami itd, w tej kwestii renoma mate-a nie ma sobie rownych :) Witch, nie licz na to, zawsze sie znajdzie jakis niezadowolony. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Ja to samo mam ,w powszednim poscie napisano ze w piątek wysłani a na pw że sory ale w poneidizałek wyslemy i tak będem czekał jeszce z 3 dni nablok,jusz chyab nigdy nie kupie unich nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Właśnie i tak powino być,jeden sklep co zbiera bloki odinych,i sa solidni,a co z tym nowym blokiem co ma być,i dajcie na pobraniem możliwosc anie tylko na przelew,iceny zniszcie:)i bedzie lux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 a do tego dodatkowa marza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witch a co z swiezymi zamowieniami zrealizowanymi na waszej stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...