Skocz do zawartości
ayem

ayem vs. CFD :(

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to d@pa bo znowu robi sie niemalze monopol . Czy bloki dochodzily czy nie ale wiedziales ile naprawde jest to warte a teraz to kazda cene moga zaproponowac . Bloki.pl nawet nie biore pod uwage bo narazie nie zrobili nic co by dorownywalo Urielowi czy N2 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witch nie wydurniajcie sie. wiem, ze zawsze znajda sie malkontenci. ja na swoj blok na GPU rev 0.1 :] tez czekalem troche, ale jakos nie lecialem z tym na forum tylko cierpliwie czekalem.

jak oddacie dla Mate sprzedaz, to jak ktos to ujol znow bedzie monopoi, bo chlopaki z blokow nie maja nic rownie wydajnego do zaproponowania.

umiesccie info na stronuie : Czas realizacji zamowienia 7-14 dni

i bedzie swiety spokoj, bo za mnie cholera bierze jak czytam te wszystkie tematy z klopotami z Wami.

Ludzie wezcie pod uwage, ze wczesniej byly swieta a obecnie zbliza sie koncowka semestru i az roi sie od kolokwio, prac zaliczeniowych a i do sesji juz warto sie uczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wronka

Sorry, ze tak wyszlo, gdyby nie zamkneli walnal bym tam :?

Akurat pomysl z mate-m nie byl moj, ale jak dla mnie to najlepsze rozwiazanie. My po prostu nie mamy czasu nawet odpisywac na te 30-40 maili dziennie, o gg nawet nie wspomne. A to samo odpisywanie, potem trzeba jeszcze wcielic to w zycie itd. Mate ma juz ustabilizowana sytuacje, jest na rynku od dawna, sadze wiec, ze wszyscy zyskaja.

W kwestii monopolu: kazdy ma prawo zaczac swoj interes, my zaczelismy od zera niecale pol roku temu :twisted:

W kwestii zamowien, wszystkie zamowienie ktore zostana zlozone do momentu zamkniecia sklepu zostana zrealizowane normalnym trybem (7-14 :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony to do [gluteus maximus] bedzie mate bedzie sobie konstrukcje bloków podglądywał i bedzie podbne robił tylko w inej obudowie:(i się nie gniwam ale żeby blok do srody był umnie,codzienie mam jazde od starych oten blok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie do CFD czy prześlą mi w końcu tą plexę, za którą zapłaciłem półtora miesiąca temu? Popixs juz praktycznie nic nie odpisuje mi na gg. Czasem tylko uśmieszek jakiś wyśle i tyle :evil: Czyli już nie mam szans na otrzymanie tego za co zapłaciłem? Dobrze że zrozumieliście że to was przerosło szkoda tylko że oszukaliście wcześniej troche osób takich ja :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie do CFD czy prześlą mi w końcu tą plexę, za którą zapłaciłem półtora miesiąca temu? Popixs juz praktycznie nic nie odpisuje mi na gg. Czasem tylko uśmieszek jakiś wyśle i tyle  :evil: Czyli już nie mam szans na otrzymanie tego za co zapłaciłem? Dobrze że zrozumieliście że to was przerosło szkoda tylko że oszukaliście wcześniej troche osób takich ja  :evil:

Czy rozwazeles kiedys mozliwosc kontaktu telefonicznego ?

Czasem wbrew pozorom najszybciej da sie cos zalatwic rozmawiajac bezposrednio, nie przez net.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie do CFD czy prześlą mi w końcu tą plexę, za którą zapłaciłem półtora miesiąca temu? Popixs juz praktycznie nic nie odpisuje mi na gg. Czasem tylko uśmieszek jakiś wyśle i tyle  :evil: Czyli już nie mam szans na otrzymanie tego za co zapłaciłem? Dobrze że zrozumieliście że to was przerosło szkoda tylko że oszukaliście wcześniej troche osób takich ja  :evil:

Czy rozwazeles kiedys mozliwosc kontaktu telefonicznego ?

Czasem wbrew pozorom najszybciej da sie cos zalatwic rozmawiajac bezposrednio, nie przez net.

Wątpie żeby coś to dało. Problem polegał na tym że Popixs kilka razy mi odpowiadał piszac "sorki ale umkneło mi twoje zamówienie ale zaraz wysle ta plexe" i tak kilka razy, pozniej byly odpowiedzi w stylu "plexa wyslana" jednak plexa nie dochodziła, gdy zapytałem pozniej jak to jest ze plexa jest wysłana a idzie juz drugi tydzien. On wtedy zwalil wine na swoich kolegow ze pod jego obecnosc nie wyslali tego a powiedzieli mu ze zostalo wyslane. Później już wogóle nie chciał się tłumaczyc. Pisałem do niego żeby to w koncu wysłał bo bede zmuszony zalozyc topic na forum. Jednak on tylko odpisał: "mysle ze nawet watek na forum nie zaszkodzi :)" i ze sprawdzi czemu nie wysłali tej plexy za niego. Ja już straciłem nadzieje że ta plexa dotrze do mnie. Najgorsze jest to uczucie ze zostalo sie oszukanym :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nie chce sie tu uzalac ale nie widze innej mozliwosci dotarcia do CFD... Ktos tutaj mowil o tym zeby zadzwonic chetnie to zrobie tylko gdzie numer telefonu??? Na moje maile nikt juz nie odpowiada, smutne to ale prawdziwe... pozostaje chyba telepatia ale tez jakos nie widze efektu :)

Tak wiec do tych ktorzy zajmuja sie wysylaniem przesylek w CFD caly czas czekam na odpowiedz w mojej sprawie, dlaczego nie dostalem srob mocujacuch do CFD Weland oraz nowego topu do niego bo stary jest uszkodzony. Wszystko mialo byc wyslane zaraz po swietach a tu juz 15.01 prosze o kontakt cool_man@poczta.onet.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także miałem „przyjemność” kupowania w CFD.

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=54993&highlight=

Dostałem w końcu zamówiony towar, ale w międzyczasie nasłuchałem się, jakim to jestem okropnym klientem i jak śmiem krytykować CFD, którzy co prawda olewają klientów, ale tylko dlatego, że nie mają czasu, a sprzedaż bloków to dla nich tylko zabawa. Jak widzę nie tylko ja zostałem tak potraktowany.

Nie kwestionuję wiedzy i doświadczenia Witchhunter’a i Popixs’a. Znają się na rzeczy i robią super bloki. Nie dorośli jednak do prowadzenia sklepu. Jeśli poważna firma popełni błąd, nie wdaje się w dyskusje z klientem, tylko stara się jak najszybciej ten błąd naprawić.

Klient płaci (w CFD z góry) i klient wymaga. Jeśli firma sobie nie radzi wypada z interesu!

Jakoś nikt nie krytykuje topików o CPC. Skoro na forum prezentowane są bloki CFD, to nie widzę powodu, by nie opisać podejścia CFD do klienta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale maila od "popix@wp.pl"dostałem paczacie "Panie Wronka !!!

Chyba po raz trzeci pomylił pan adres skrzynki. Ja nie znam pana i tymbardziej nie wiem co to jest uriel.

Pozdrawiam"cos chyba wałkuje koles albo se jaj robi?

:roll:

Ze względu na wadliwe działanie automatu wysyłającego maile do właściciela sklepu, umieszczamy bezpośredni adres e-mail.

Przepraszamy za utrudnienie kontaktu, błąd zostanie niebawem usunięty.

E-mail: popixs@wp.pl

Dostrzegasz jakąś różnicę w adresie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:]

buahehehe

Dzieki Wronka- usmialem sie do lez...

"Ja nie znam pana i tymbardziej nie wiem co to jest uriel."

i tak 3 razy go molestowales tym swoim makabrycznym ortograficznie jezykiem pytajac o komponenty do WC...?

LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teras znowu mu napisałem i odpisał mi "GOŚCIU, MAM PROPOZYCJĘ, ZMIEŃ DEALERA, BO CHYBA W DALSZYM CIĄGU DO CIEBIE NIE DOCIERA, ŻE SIĘ POMYLIŁEŚ, TYM RAZEM PO RAZ CZWARTY !!!"oco mu łazi ja się tylko pytam o zaległom paste i trujnik.??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teras znowu mu napisałem i odpisał mi "GOŚCIU, MAM PROPOZYCJĘ, ZMIEŃ DEALERA, BO CHYBA W DALSZYM CIĄGU DO CIEBIE NIE DOCIERA, ŻE SIĘ POMYLIŁEŚ, TYM RAZEM PO RAZ CZWARTY !!!"oco mu łazi ja się tylko pytam o zaległom paste i trujnik.??

zmien dealera. piszesz pod zly email. przeczytaj dokladnie co napisal Dijkstra, potem przeczytaj raz jeszcze i tak do skutku, az zrozumiesz co jest tam napisane. dopiero potem zabieraj sie za pisanie do Popixs'a.

Ja jakos nie mam problemow, zeby sie z niem skontaktowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wronka ja ci to moze przetlumacze bo nadal nie czaisz :(

Popixs z CFD ma maila popixs@wp.pl

a ten do ktorego piszesz ma maila popix@wp.pl

zwroc z laski swojej uwage na brak "s" w drugim adresie - to moze byc przyczyna zdziwienia twojego rozmowcy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wronka, ty zanim zamiescisz text jakikolwiek na forum, sprawdz go w WORDzie !

Kurna, przeciez tak po oczach Twoje pismo daje ze sie w pale nie miesci !

Nie jestem ortograficznym idealem, wale byki, ale Ty mnie miazdzysz w tym wzgledzie.

Jezeli chcesz by Twoje posty nadal sie pojawialu na forum uzywaj WORDa lub naucz sie zasad ortografii, inaczej nie recze za siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowieku nie rob sobie tutaj posmiewiska :evil:

Piszesz to jakiegos goscia jakies szyfrogramy, bo nawet w mailu sie walnales. Nie dziwie sie, ze sie koles wkurza skoro przeczytanie tych literek (a wlasciwie ich rozszyfrowanie) zajmuje 10 razy wiecej niz normlanie.

Pisz to w Wordzie albo niech Ci rodzice pisza, bo po prostu nie da sie tego czytac. Kaleczysz moj ojczysty jezyk :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi