wronka Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Lol żebyscie widzieli jak ja pisze normalnie,to tojest cudo tyle wam powiem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 i uwazasz ze to jest powod do dumy?? - Popixs ma swieta racje z tym podpisem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Moze juz czas by zamknac ten temat? O/T i to zupelnie bez sensu. Do kosza z tym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 zmien dealera. piszesz pod zly email. przeczytaj dokladnie co napisal Dijkstra, potem przeczytaj raz jeszcze i tak do skutku, az zrozumiesz co jest tam napisane. dopiero potem zabieraj sie za pisanie do Popixs'a. Ja jakos nie mam problemow, zeby sie z niem skontaktowac. Jaki Dijkstra? :P Moze juz czas by zamknac ten temat? O/T i to zupelnie bez sensu. Do kosza z tym! Ale zobacz, jaki tu mamy ładny przykład na nieuzasadnione pretensje. Ktoś wysyła maile na zły adres, a potem pisze na forum z awanturą, że CFD mu na maile nie odpowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Lol żebyscie widzieli jak ja pisze normalnie,to tojest cudo tyle wam powiem:( Ty sie lep[iej nie pograzaj, to co Ci napisalem w poprzednim poscie caly czas Cie obowiazuje. Dostapisz "zaszczytu" wziecia na celownik przez moderow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jaki Dijkstra? :P przepraszam Ciebie bardzo za moj maly mistake :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 To juz jest nudne a zarazem wkurzajace, powtarzanie bledow przez napalonych ludzi. Wpierw ktos Mate zjeb!@#$ bo mu blok cieknie- jak co do czego wyszlo koles na wlasne zyczenie sobie zrobil potop. Potem Disco- kilka stron postow, emocje siegajace zenitu, ludzie spoza forum musieli interweniowc. Final- ten co sial zamet na koniec przyznaje ze "lekko ukruszyl procka" ale chce reklamowac blok..... Teraz CFD i ............. Nie chce mi sie pisac......................... (parafrazujac Boguslawa Linde) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ok z mailem niechcąco pomyliłem ale trujnik i pasta to nie jaja:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ok z mailem niechcąco pomyliłem ale trujnik i pasta to nie jaja:(Juz reed Ci napisal (albo ktos inny). Czy tak trudno zapamietac, ze pisze sie TRÓJNIK!!! Jak mozna publicznie tak pisac to mi sie w glowie nie miesci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 A moze to jakas prowokacja? Dysleksja dysleksja ale to mi wyglada raczej na chec powkurzania nas... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak ktos ma dysleksje to niech zacznie czytac ksiazki albo niech sie uczy slownika na pamiec zamiast przed komputerem siedzic. Mnie to nie wkurza, ale jest zalosne, ze ktos nie potrafi napisac nawet jednego zdania w ojczystym jezyku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak ktos ma dyslekcje to niech zacznie czytac ksiazki albo niech sie uczy slownika na pamiec zamiast przed komputerem siedzic. Mnie to nie wkurza, ale jest zalosne, ze ktos nie potrafi napisac nawet jednego zdania w ojczystym jezyku. heh ja mam wykryta dysleksje i jakos sie nie chwale 8) Dla mnie wystarczy przeczytac 2x to co napisalem aby wylapac wiekszosc bugoli , gorzej juz jest z interpunkcja ;/ Wypieranie sie papierkami to czyte lenistwo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak ktos ma dyslekcje (...) Jak sie juz bawimy w Miodkow ;) to ktos moze miec dysleksje, a nie lekcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dzieki za wzwrocenie uwagi (nie mialem to nie wiem, ale byki tez sie zdarzaja :/). Poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jakbys mial to moglbys nie wiedziec... no'ffence ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Żeby się nie rozpisywać: - złożenie zamówienia 2 luty 2004 - przelanie pieniędzy 3 luty 2004 Po miesiącu oczekiwania i info na forach przesłałem meila do Chrisa witch@darktech.neostrada.pl z prosbą o zwrot kasy bo w międzyczasie kupiłem produkt na www.mcs.pc.pl Chris odpisał że wysłał maila do Popixa i znowu cisza. Cisza która trwa do dziś więc jak ktos potrafi liczyć to ja nie czekam kilka tygodni a kilka miesiecy!!! Jeśli jeszcze ktoś mi powie że to drobiazg bo Popix i spółka to dobra firma to może ten ktoś odda mi za nich kase - skoro tak dobra firma to ten ktoś bez problemu ją odzyska.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 W moim przypadku trwa to już prawie 5 miesięcy, straciłem wszelkie nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...