CHIKEN Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mam zamiar sobie podkrecic kompa i zajrzalem dzis do mojej ksiazeczki plyty glownej ale za duzo sie o niej nie dowiedzialem. mam plyte niby jakis CLAYTON-a ale nie jestem tego pewien, jedyne co wiem na temat mojej plyty glownej to: MOTHERBOARD LAYOUT Model NO.-35C92100XX VIA Apollo Pro133 chipset Czy ktos moze slyszal cos na temat tej plyty i moglby mi troszeczke o niej powiedziec jakie sa jej mozliwosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Powinna sie dać zwiększyć FSB. Płyta obsługuje fsb 66/100/133. Po za tymi wartosciami powinny być jakies ustawienia posrednie. Na większosci takich płyt(chipset via) da sie ustawić w biosie 2 częstotliwosci fsb posrednie między 66 i 100 i jakies między 100 a 133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 masz celka 633 wiec cos tam jeszcze powinienes wysisnac przez fbs zmiane no i g2mx riva tunerem ze 20mhz na pamieci dostaniesz nie bedzie to wielki skok ale zawsze cos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...