sector Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jw ! :) ja ide na Dyskoteke :) a wy ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja do kumpla na bibke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 :D moze jedzie ktos do Ekwadoru ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja sie wybieram do jakiegos klubu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja albo do kumpli , dziewczyny , w gory na deske albo w domu będe siedzial :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 a ja nie wiem jak bede wiedzial dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 sylwester @ nexus, lodz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja robie u siebie sylwka. Narazie beda to 2 osoby ale moze pozniej sie rozkreci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 a ja najpewniej zostane w domq :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 albo do kumpla na bibke, albo..... do drugiego kumpla na bibke, albo...do jeszcze innego kumpla :D trzeba sie dogadac siakos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Kupujamy ż kumplem 30 browarów :twisted: i przed północą ruszamy na miasto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja zostanę raczej w domu jak zawsze :| Ale spotkamy się o północy z kumplami na mieście...a co dalej będzie to się zobaczy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 sylwester @ nexus, lodz :PMoze znowu za duzo sprzedanych biletow bedzie i ludzie sie nie pomieszcza. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja sie wbijam do qmpla na impre.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja "tankuje" ale tylko na prywatnej stacji u mojego qmpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja jeszcze nie planuje, 30.XII powiem co będę robić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 kumpel robi impre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Na sylwestra jadę do pić :wink: do Wisły ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 @Sopot w klubie bluesowym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Kupujamy ż kumplem 30 browarów :twisted: i przed północą ruszamy na miasto.to sie cieplo ubierz =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Siedze w domu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja nie wiem. Albo bede w domu u siebie z szampanem sam na sam, albo u kumpla na ognisku bezalkoholowym :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hm......byda w domu .... hm..... tak , w 85 % w domu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja nie wiem. Albo bede w domu u siebie z szampanem sam na sam, albo u kumpla na ognisku bezalkoholowym :evil:Zawsze można pić do lustra... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja nie wiem. Albo bede w domu u siebie z szampanem sam na sam, albo u kumpla na ognisku bezalkoholowym :evil:Zawsze można pić do lustra... ;) przerabialem to przez ponad rok...... niepolecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja nie wiem. Albo bede w domu u siebie z szampanem sam na sam, albo u kumpla na ognisku bezalkoholowym :evil:Zawsze można pić do lustra... ;) przerabialem to przez ponad rok...... niepolecam!!! alez z Ciebie twardziel!!! wszedzie sie przechwalasz ile Ty wychlales i wogole ile razy byles pijany...sorry Chlopie ale juz nie moge Ciebie czytac...myslisz ze jestes taki cool bo wypijesz litra w godzine itp.??? cxiekawi mnie ile masz lat...ale ze zdjecia wynika ze chyba ok. 16-17...wiec moze nie wiesz jeszcze ale przechwalanie sie ile kto wypil na dluzsza mete chyba sie nie oplaca...jak pojdziesz do roboty to tez bedziesz o tym mowil szefowi??? a co do tematu :lol: to ja razcej w domciu z druga polowka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 lukk ty też więcej niż 17 nie masz ;). Ja to ide albo do jednego kumpla albo do drugiego albo w domu, jakoś leniwy się zrobiłem i nie mam ochoty nigdzie wychodzić. A pić mi nie wolno, więc jak pójde do kolegów to będę się nudził bo oni to tam przy coli siedzieć nie będą :). Tak więc kolejny dupny sylwester w moim życiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 jadę do Otmuchowa z grupą znajomych :twisted: :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 A ja będe robić za kierowcę, także nawet się napić nie mogę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jak mnie ktoś przygarnie to gdzieś pójdę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...