qbass Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Upade: Robie impre w domu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 no to wpadamy ;D jak jak nie pojde na dyskoteka @ underground w polanicy zdj :D to nowy rok przywitam koło kłada na dm6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 btw. widze ze wszyscy uzadzaja libacje :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 A ja próbuję coś zorganizować, problem w tym że nie wszyscy są tak skorzy do organizowania jak ja :( :lol: Jak nie macie jeszce pomysłu na sylwka zapraszam do siebie ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Kto coś robi w Łodzi - wpadam :] W ogóle jakaś kicha w tym roku :? Mam jedno zaproszenie, ale i tak chyba nie pójde. Fuck, walić tego sylwestra, ide na rury :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Może jakaś fajna gra wyjdzie 30.XII :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 jeszcze niewiem ale na 84% w domq.... :? :( :cry: jest ktoś z Wawy kto tez nic nie robi ? może pojdziemy do PUBU i pogadamy o kompach :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Slovik_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja na 50% ide do kumpla na bibe na 50% będe siedział w chaice w ciął w undergrounda po necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Tak..... widze ze temat rozwinięty... Najebuje Rulez. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D Jeśli chodzi o mnie to ide z dziewczyną na jakąś zorganizowaną impreze do klubu w Warszawie. Jeszcze sie nie zdecydowaliśmy gdzie Ktoś może coś polecić ??? Picie w trupa "u Kumpla" mam juz za soba podobnie jak granie na komputerze całą noc --- . Picie u Kumpla jest jeszcze jakąs forma rozrywki , natomiast granie na komputerze w Sylwestra - TO ZMARNOWANY TOTALNIE CZAS. Nawet jak sie ze mna dzisiaj nie zgodzicie to za pare lat na pewno. Niekoniecznie trzeba miec dziwczyne , zebyśmy sie dobrze bawic - kwestia wyobrazni wykraczającej poza rozmowy o kompach i granie w gry Pozdrawiam i udanej zabawy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Grać na kompie przez całą noc to można w czasie wakacji :D Tyle, że później wstaje się o 13 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja pracuje niestety w sylwka. no ale ktoś musi zarzucać płytki zbey inni sie bawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja się dowiem dopiero w poniedziałek, czy sam z dziewczyną, czy z kumplem i jego kobieciną. Ale i tak będziemy siedzieć u mie w moim małym pokoiku (jeśli sam z kobieciną to będzie małe co nieco :twisted: ), w głośnikach będzie pewnie Vader leciał, lub Apocaliptica, ewentualnie Iron Maiden (ach te kobiety :wink: ), piwko będzie szło jedno za drógim, tak do 12 kiedy to ide na dwór odpalać moją małą :twisted: petarde, będzie KATABOOM :twisted: i wracam do pokoiku dalej bawić się przy piwku, i tak do 3, potem kobiecinke odprowadzić :wink: (jak ja to zrobie to ni mam pojęcia :wink: ), i wracać do chałupy aby rozpracować kolejne 4 piwka z lodówki z Kolegą :twisted: . A potem rano obódzić się (czyt o 13:00 ) aby z lodówy wyciągnąć Browdza na kaca :) Chymm i to by było tak w skrócie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja robie u siebie sylwka. Narazie beda to 2 osoby ale moze pozniej sie rozkreci ;)ta jak u mnie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 hehe ja na 99 % Sylwka spedze w... pracy :!: :!: :!: Nie ma jak to miec trzecia zmiane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ja mam kilka opcji: :arrow: impra u kumpla w innym miescie (15 osób ma być), no ale on czasami ma odchyly wiec nie jest to pewne na 100% :arrow: biba u kumpla, ma być z 5 chłopa, zero panien :arrow: libacja u kolegi z klasy, skromnie okolo 3-4 osób :arrow: to najlepsze: całą noc siedzieć przed kompem i zapomnieć o całym świecie Mam nadzieje że nie będe zmuszony do tej ostatniej opcji... Chętnie bym sie trochę rozerwał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A jednak, sylwka spędze na NOT'cie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 impreza ze znajomymi w Gdyni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a robi ktos sylwka innego niz wszystkie? np wspinananie sie na jakies zasniezone goreczki i ognicho petardy szampan o polnocy? albo sylwester cyklisty? ;) a tak wogole to ze sie jakies cyferki zmieniaja , nic si enie zmienia znacznie lepiej mozna sie bawic w kazdy innyc dizen roku bez jakiegos wewenetzego przymusu ze sylwek itd , , w sumie to doskonala jatka dla komerchy - bale itd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 No i nie wiem co bede robil :( Jesli bede sam w domu to nieco sobie popije i posiedze na kompie ;]]] :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Tak..... widze ze temat rozwinięty... Najebuje Rulez. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D Jeśli chodzi o mnie to ide z dziewczyną na jakąś zorganizowaną impreze do klubu w Warszawie. Jeszcze sie nie zdecydowaliśmy gdzie Ktoś może coś polecić ??? Picie w trupa "u Kumpla" mam juz za soba podobnie jak granie na komputerze całą noc --- . Picie u Kumpla jest jeszcze jakąs forma rozrywki , natomiast granie na komputerze w Sylwestra - TO ZMARNOWANY TOTALNIE CZAS. Nawet jak sie ze mna dzisiaj nie zgodzicie to za pare lat na pewno. Niekoniecznie trzeba miec dziwczyne , zebyśmy sie dobrze bawic - kwestia wyobrazni wykraczającej poza rozmowy o kompach i granie w gry Pozdrawiam i udanej zabawy ! rok temu pilismy i gralismy rownoczesnie na lanparty u kumpla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Taa...lanparty rulez :lol: Tylko trzeba miec z kim grac ;]]]] To jest polaczenie przyjemnego z pozytecznym ;]]] :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 hehe a ja wczoraj ogladalem mieszkane na bibe :] nikt w nim nie mieszkal od 5 lat a remontu nie bylo od 20 lat - miejsce po prostu wymazone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja z moją ekipą organizuje ipreze na 70 osób, oj się będzie działo :D Życzę wszystkim super zabawy :] Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Niema jak granie na kompie w sylwestra LOL :) jesli nawet sie niema do kogo isc na sylwka to trzeba wyjsc na ulice z szampanem i swietowac ten nowy rok,zlozyc zyczenia innych no i wypic troche :) a nie siedziec i grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja tez mam chate wolna, ale nie robie chucznej impry. (Max 5 do 7 osob) :? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a ja robie w domu..sami zobaczcie www.shkparty.prv.pl impreza tylko dla ludzi którzy wiedzą co to underground music mam tylu chętncyh że niestety musze wielu osobom odmówić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a ja lece na domowe :wink: , dobrze ze to nie u mnie bo skutki tego beda oplakane :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a ja bede u czwartego kumpla, ktorego nie wymienilem wczesniej :) bedzie nas 12 osob, biore cyfraka i kamere :) kekeek oj bedzie sie dzialo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 jw ! :) ja ide na Dyskoteke :) a wy ........... a co Cie to interesuje? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 robi ktoś w Wawie? chętnie bym wpadł :D A jak nie to chyba dom... :cry: :( :evil: :? :x Bede ja , głosna muza no i komp... :cry: :cry: :? :( :evil: :x :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...