Vadeer Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja jak dobrze pojdzie to sylwestra spedze na Bałtyku i droge powrotną rowniez :wink: to ma byc niby prom wynajety przez mlodziez ale wszystko bede wiedzial we wtorek dopiero. oj zimno bedzie. a pic nie trzeba bo przy takim kolysaniu i tak ma sie juz w czubie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ~30osob @ bibka @ domek kumpeli ;] ful wypas az mnie juz trzesie :-) do tego wodeczka szampan i densowanie z funfastyczna kobitka az do rana, jak sie uda -> od podusi poprawiny :-) i tak do nastepnego ranka, no ale to juz by bylo za pieknie ... ;-) Panowie, mam koncepcje na samorobke petarde. jutro bede testowal. wiecie jak sie spala gaz do zapalniczek wzucony do ogniska? faaaajnie :-) no wiec chce go skleic z jakas petardą :-) moze juz prubowaliscie? ... Pozdrawiam :-D udanej party, kupe radosci ! :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 nietypowy sylwester? prosze bardzo: do kina na premiere 3 części władcy pierścieni o godz20 powtorka dwóch wież, pozniej o godz12 lampka szampana a pozniej powrot krola moze byc fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A ja zasowam z cala paczka (8 osob) do kumpla na sylwka i polaczona 18-stke :D ale bedzie popijawa.. ale tylko w starym roku.. w nowym juz nie pije :| ale mysle ze ittak bedzie oki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 mnie już normalnie trzęsie jak pomyśle że jutro sylwek :D:D a tak pozatym zapytam ile bierzecie alkoholu dla siebie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 "]a ja robie w domu..sami zobaczcie www.shkparty.prv.pl impreza tylko dla ludzi którzy wiedzą co to underground music mam tylu chętncyh że niestety musze wielu osobom odmówić takie imprezki są zajebiste Rozumiem że robisz ją po to żeby sprawdzić się przed ludźmi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 mnie już normalnie trzęsie jak pomyśle że jutro sylwek :D:D a tak pozatym zapytam ile bierzecie alkoholu dla siebie?:> 7piw i cwiartka voody 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 mnie już normalnie trzęsie jak pomyśle że jutro sylwek :D:D a tak pozatym zapytam ile bierzecie alkoholu dla siebie?:> Tez mnie trzesie ehhh! :-D party party :-D --> ja biore literek wodeczki dla mnie (nie mam zamiaru wypic calego - nie ide na popijawe tylko .. potencowe? heh), dla mojej polowki jakies dobre winko deserowe, ostatnio takie bulgarskie na V pilismy ;-) smaczniutki gatuneczek... no i szampana :-) ps. znalazlem, kupilem - achtungi hiehiehie :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Sylwester na chacie jakieś 12 osób 0,75 na mnie i dziewczynę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 heh.. ja tezsie zastanawiam ile wziac dla siebie... i dla panny.. ale mysle ze jakis szampon :D no i z 0,5 albo 0,75 czystej i chyba styknie.. zwazywszy ze musze to wypic przed 1 stycznia:P i niemoge sie najebac.. bo bede z panna :D wiec bedzie oki :D Pozdrawiam G@wel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ja tam biore: 2x cherry rw 1x gold rw 1x malinka alpex 1x premium citron 0.5 :D przy czym moja dziewczyna wypije 2 wina, a ja nie wypije calej wodki :D zapewne....chcoiaz, jak juz bede wciety, to pewnie i wypije te 0.5 .... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Szczęśliwego Nowego Rock'u :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ha a ja jeszcze dzisiaj rano mialem w planach spedzenie sylwka przed kompem grajac w jakas superbrutalnba gre albo ogladajac Cradle of Fear, a juz teraz wiem ze sie wbijam na imrezke do qmpla, jeszcze nie wiem co biore ale zapewne wezme cos dobrego i taniego :D milej zabawy !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ja mam 0.7 Bolsa i styknie ;] najwyzej od kumpli wezne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja ide do kolesia....będzie ok. 10 osób Mam 1,25 Litra Bolsa na 2 osoby (z kolesiem zrzuta) ... zaczynamy jutro od 18.00 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 wlasnie wrocilem ;p kaca nie ma, tylko dostalem mieczem bardzo mocno po rece i nie moge nia za bardzo ruszac....nie wiem, czy kosc nie pekla...... palcami ledwo uszam i tego posta pisze jedna reka :( ehhh a imprezka zajefajna :) nikt sie nie schlal, jak swinia, nikt nie wymiotowal..... po prostu super :D tylko kumpla znalezlismy w bardzo jednoznaczanej sytuacji z jego panna...... hehs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja właśnie się obudziłem :) (poszedłem spać o 4). W sumie nie robiłem nic specjalnego. Kumpel ze złamanym palcem u nogi do mnie wpadł i graliśmy w PES'a :P :D Potem fajerwerki w centrum miasta i radio włączone do 4. Alkohol spożyty: 3 browarki i szampanik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja nie stety spędziłem sylvka w domu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 A ja byłem u kumpla na imprezce.... było chyba z 40 osób, połowy nie znałem :D ale było fajnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja byłem z laską u kumpla, było nas tam około 12 - 14 osób, wróciłem jakoś o 7 - 8 i kaca jako takiego nie mam 8), było super ale połowy nie pamiętam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 do ostatniej chwili nie wiedzialem czy ide gdzies , najpierw mialem jechac do kumpla na impre organizowana przez niego i jego panne ale rozeszli sie i on wyladowal na mazurach , no ale nie bylo zle spedzilem sylwester w gronie 7 milych osob i nie spilem sie bardzo na szczescie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 wlansie wrocilem :-) mam nadzieje ze bawiliscie sie rownie dobrze jak ja - bo ja sie bawilem wyjatkowo :-D :-D tylko zapomnialem sie wyspac ~2h to troche malo ... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja zapomnialem 1h imprezy ale tez bylo fajnie :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ja zapomnialem 1h imprezy ale tez bylo fajnie :D 8) pewnie masz slaba glowe urwal ci sie film pewnie masz nadzieje ze nei zrobiles niczego zlego przez ten czas co ? hehehe odwiedzasz czasami kanal #tweak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ;o jak nie jak tak ;o :) raczej nie wypilem za duzo ale za duzo baqusia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...