phobosq Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 mial ktos z was cos takiego? moj thorton zdaje sie dzialac niestabilnie przy vcore >= 1,75 niezaleznie @ile go dam (teraz 153x15@1,85 ale cos tak troche wykazuje ochote do resetow...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 chodzi ci raczej o napiecie a nie prad (a to całkiem duza roznica); a jesli chodzi o twoj problem to zdazaja sie przypadki ze proc powyzej jakiegos napiecia jest niestabilny; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja mam takiego zonka ze byl niestabilny przy 1.775 a zapuscilem vcore 1.550 i stabilny jak skała przy tych samych ustawieniach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 pretorian: hehehe :) spuscilem mojemu troche z krzyza.. :) 152x15@1.8V chodzi ladnie od trzech godzin... jutro powiem czy cos z tego bedzie, jak tak to zdejme w pocie czola zalozonego Orbitala i jazda drut-mod na 16x :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...