mib Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 chce kupic procka intela zagranica box i nie wiem jak jest z gwarancjaa czy ona w Polsce obowiazuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Sprawdź na polskiej stronie intela. Generalnie są problemy z egzekwowaniem ogólnoświatowych gwarancji w Polsce. Podstawą jest oczywiście posiadanie dowodu zakupu. BTW. Ja swojego AMD mam z USA i na stronie AMD jest info, że w celu skorzystania z gwarancji trzeba dzwonić pod angielski nr telefonu (nie wiem czy darmowy). Czy to załatwi sprawę nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Nie ryzykowalbym ze wzgledu wlasnie na gwarancje. Generalnie procek moze pracowac bez zastrzezen, lecz gdyby sie cos z nim stalo - wtedy pojawia sie problemy. Sprawe z uszkodzonymi komponentami zalatwiaja hurtownie na podstawie stickera lub numeru. To one kieruja taki sprzet tam, gdzie nalezy. Lecz ktora z nich zechce sie zajmowac sprzetem na ktorym nie zarobila? Tak z ciekawosci: Co to za Pentium i ile bedzie kosztowal tam, za granica. A poza tym ktos ci ma go kupic czy tez zauwazyles w jakims zachodnim sklepie internetowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...