DR.Zepsu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mam taki zonk że u mnie pamięci działaja luksio a u kumpla powoduja wyrzucanie z gier do Wina Nie wiem co to może byc. Konfig kumpla to: Duron 1.3 (100x13) MSi KT3 GF 2 MX jakas kość pamięci DDR 266 128MB Barak 40GB zasiłka 300W Dałem mu kość jakiś noname ale naprawde dobry DDR 266 256 MB Win chodzi miodzio gra wchodzi ale po krótkim czasie wywala Nie wiem co to jest Gościu ma wykrywanie sprzetu w biosie na AUTO także nic tam chyba nie trzeba zmieniać Umieszczenie kości: 1 bank 128MB 2 bank 256MB Pomóżcie może mieliście podobny problem. Będe bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No masterzy z tweaka nie pomożecie???? NIkt nie ma pojęcia co z tym zrobić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 pokombinuj z innymi bankami pamieci,jesli dalej beda takie jazdy to niestety kostki "sie gryza" co czasami sie zdarza z pamieciami "markowymi inaczej" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 1. pozmieniaj banki 2. przelec kosci jakims progzem do sprawdzania pamieci 3. sproboj pojedynczo (jesli pojedynczo dzialaja, to znaczy, ze sie gryza) proste jak siusianie :> powodzenia MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Siusianie nie zawsze jest proste :D Jak bys miał prostate to bys tak nie mówił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 To nie musi byc problem hardware, moze to byc wina softu, czy kolega czasem nie ma wina XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 nie jedzie na Win 98 bo na XP giery mu nie chodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 no i jak po tym co Ci radzilem? Dziala lepiej, czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 byc moze po prostu mobo sie gryzie z tymi memorkami albo te dwie kosci nie chca ze soba wspolpracowac na tej plycie. Ostatnio mialem identyczna jazda na MSI KT3U2 2x256 (noname roznych prod) dzialalo OK a KV7 za cholere nie chcial przyjac. Na moje oko to jest ten sam problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 dzieki za pomoc będe wiedział jak działa dopiero za kilka dni bo kumpel mieszka spory kawałem odemnie i przyjedzie mpoże przed wigilia napewno sie odezwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...