lubmich Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Porzyczyłem takie dwa planetki i mam problem.. Poprzednio były ustawione jako bridge i tak pracują - łączą się ze sobą i przekazują wszystko. Ale mam problem ponieważ ja nie chcę bridgea... Nie mogę ich skonfigurować. Ściągnełem jakieś oprogramowanie do zarządzania nimi ale w nim wyskakuje tylko, że nie ma żadnych ap w mojej sieci (sprawdziłem kilka wersji tego programiku).. Jak się dobrać do ich konfiguracji... please help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Już sobie poradziłem - domyślne ustawienia są nr ip 192.168.1.1 - pass default. I włączenie trybu domyślnego nie nadpisuje ustawien - więc po restarcie ładują się ostatnio zapisane (to był moj problem - bo go resetowałem - a potem wyłączałem i włączałem zasilanie myśląc, że ładuje się już z domyślnymi ustawieniami ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...