Slayer Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 No właśnie, czym??? CD-Rwin 4.0a nie chce, bo jest nie kompatybilny z nagrywarką, Fire Burner może- ale jakąś symulację robi i nic!!! Co robić??! Pomóżcie! 8) PS- Clone CD 4.xxx nie wypala plików cue/bin?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ja też kiedyś miałem taki problem i nie mogłem znaleźć nic innego do nagrania oprócz cdrwina(zainstalowałem aspi driver i wszystko zaczeło hulać) spróbuj zainstalować cdrwina 5.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Zainstaluj daemon tools a dalej clonecd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Zainstaluj daemon tools a dalej clonecd.popieram, albo zainstaluj WinISO i przekonwertuj *.BIN do *.ISO - a jak bedziesz mial *.ISO to juz kazdym programem nagrasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 A nie można było powiedzieć, żebym nagrał Nero??!! :x Sam się domyśliłem......a wy mi tu jakieś bzdury piszecie- Clone CD nie obsługuje *.Cue!!!!! Sorki za emocje.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a wy mi tu jakieś bzdury piszecie- Clone CD nie obsługuje *.Cue!!!!! Sorki za emocje.... 8) A czy ty przeczytales dokladnie co napisalem??? Nie napisalem ze clonecd obsluguje *.cue. Napisalem zeby najpierw zainstalowal daemon tools (sprawdzi sobie przy okazji czy obraz jest dobrze zrobiony) a nastepnie plyte przegra clonecd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...