LuKaSeKbP Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 po dlugich bojach z tpsa, aby przejsc z sdi na dsl512 cekalem jakeis 5tygodni... za jakis czas planoje, przejsc na opcje dsl 1 :> przy doplacie ~150pln czy ktos z forumowiczow juz przezyl taqi "proces" ? <: Mam pytanie odnoscie mam urzadzenie siemens speed stream xx ;] Czy beda mi wymieniali urzadzenie? Czy do tych adresow ip co mam dorzuca 4 pozostale?; czy dadza wszystkie nowe? thx za odp i pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja od razu założyłem 1mbit więc raczej ci nie odpowiem. Mogę ci powiedzieć jednak, że przy megabicie też czeka cię zabawa z posysaczem speedstream'em ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 no ja chetnie tez bym sie o tym dowiedzial jak ktos mial z tym jakies doswiadczenia to moglby sie nimi z nami podzielic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Bym proponował zacząć od telefonu do telekomunikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No nie wiem czy tam coś pomogą, napewno stracisz dlugie chwile zanim dadzą ci kogos "kompetentnego" do telefonu, przypuszczam ze będą cię tez odsylac z miejsca w miejsce (wiec na 1 telefonie sie nie skonczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja nie miałem żadnego problemu z dowiedzeniem się czegokolwiek. Tylko zadzwoniłem na infolinię dla klientów biznesowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ja tez tam dzwonilem i mialem taqi problem ;> nie wiedzieli co z moim podaniem etc.. odsylali mnie do telepunktu caly czas :/ ale zrobilem tam zamieszanie i w miare szybko po podpisaniu umowy mi dostarczyli sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Prawdopodobnie wystarczy tylko przełączenie na "centrali", gdy w naszej sieci mielismy problemy z poprawnym działaniem internetu panowie z tpsa przełączyli nas na próbe na 512 Kbit, modem mam ten sam co Ty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie moge tego znalezc :? gdzies czytalem, ze jak zmienia sie 512 -> 1 i odwrotnie, to dostaje sie NOWA pule adresowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...