kabull Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Szukałem ale nic podobnego nie było. Co jest waszym zdaniem lepsze? Miedziane rurki czy węże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hm.. moim zdaniem rurki , bo nie sa takie gietkie jak weze ale za to trza mocniejszej pompy zeby dala rade oporom [kolanka]. ale i tak kawalek weza jest potrzebny np do wizualizacji przeplywu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 imo duzo lepiej wygladaja weze w kompie niz kolanka i rurki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Rurki miedziane jak bedą wystarczająco długie to mogą nieźle oddawać ciepło... Tylko muszą 'iść' chłodnymi miejscami. Ale oczywiście bez węży sie nie obejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ale i tak kawalek weza jest potrzebny np do wizualizacji przeplywu. Zaciekawiłeś mnie tym.. ..w jaki sposób, że tak spytam?.. ..chodzi Ci o to, że ktoś mógłby mieć na tyle dobry wzrok, żeby widzieć ruch cząsteczek wody?.. ..na inne wyjaśnienie Twojej tezy, póki co nie mam pomysłu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ehhhhhhhh pewnie ze sie nie da zobaczyc pojedynczych czasteczek czy tez atomow ale da sie zobaczyc ogolny ruch wody. przynajmniej ja zauwazam.. ale tylko z poczatku ofcoz. potem to juz nic nie widac. ale zawsze mozna przykleic jakis 'przyrzad pomiarowy' np nic , itp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 proponuje woblera ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 może najwyższy czas, byś odpowietrzył sobie układ?.. ;) ..zresztą nie widzę przeszkód, by 'przyrzad pomiarowy' przyłączyć do CuRurek (nić to taki "przyrzad"? ;) ).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 wobler lepiej wygląda można taki fosforyzujący albo hmmm uv !!!! ja to widze tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ehhhhh , z coniektorymi to sie ciezko dogadac , czy ja gdzies cos napisalem o powietrzu? Chaos Gdansk zrozumial o co mi chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 u mnie akurat nie ma problemu bo pompa mi sie zapowietrza lekko, co akurat zupełnie mi nie przeszkadza bo co sekunde lub 2 przelatuje malutki bombelek i fajnie to wygląda :) a że mam układ otwarty to looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 ja mam weze + miedziane kolanka coby sie waz nie zagial :) wiem ze pewnie ciut obnizyla sie wydajnosc (pompa to AquaEl 600) ale chodzilo mi o estetyke i zeby mi sie weze po budzie nie szlajaly :) jak ktos chce to moge foty zapodac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...