Skocz do zawartości
Milo

Legacy of Kain: Defiance

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie ta gra nie podoba z powodu widoku :<<< i uninstal :<

1451599[/snapback]

fakt - jeden (i chyba jedyny) minus w grze to automatyczna kamerka. Lepiej jakby twórcy "...Defiance" zrobili takie sterowanie jak w "Blood omen" albo "Soul Reaver".

Ja też mam problem :> jestem w świątyni wodnego miecza (rozdział 8), aby przejsc przez kratki przełączyłem Raziela na świat spektralny. Pozabiłałem wszystkie stwory (w tym 2 strażników wodnego miecza) ale nie mogę wrócić z powrotem do rzeczywistości ! Szukałem miejsca do przemiany, ale ono jest za wysoko (nie moge doskoczyć). Zauważyłem tez, że mogę wskoczyc na niższe kolumny (na piętrze), a z tamtąd widać miejsce gdzie wylatuje woda i wydaje mi się, że można tam wskoczyć...

Jak dojść do miejsca zamiany do rzeczywistości ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie poleam nikkomu. dla mnie gra beznadziejna. Walka jakas taka smieszna malo ciosow itp, zbyt prostas gra, kamera DO NICZEGO, grafika ok ale jakos mnie nie pociaga gra. Gralem jakas 2 godziny (na sile... myslalem ze mi sie spodoba) i usunalem. Wg mnie badziew. To moje zdanie.

ps kamera so much sux... najgorsza ta kamera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie poleam nikkomu. dla mnie gra beznadziejna. Walka jakas taka smieszna malo ciosow itp, zbyt prostas gra, kamera DO NICZEGO, grafika ok ale jakos mnie nie pociaga gra. Gralem jakas 2 godziny (na sile... myslalem ze mi sie spodoba) i usunalem. Wg mnie badziew. To moje zdanie.

1684982[/snapback]

Mi jakos tez nie widzi sie ta seria,ale o dziwo,Defiance'a jako jedynego skonczylem i gralo mi sie bardzo przyjemnie,tylko na koncu juz za bardzo monotonnie bo lokacje byly juz za bardzo podobne do siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1684982[/snapback]

Poprostu czysta konsolowka, bez pada nie podchodzic. Nie kazda gra musi sie kazdemu podobac, ja ja mile wspominam, miala swoj klimat. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. mam problem z przejsciem jestem w posiadłosci Vorodora zdobyłem własnei ten miecz co zamienia wode w lud,i nic nie moge więcej zrobić.W "objectiv" (nie wiem jak to sie pisze :P) mam napisane żeby poszukać Vorodora w posiadłości i wrucić do "Garden crypt" ale ku..... nei wiem gdzie to jest,szwędam sie po całej mapie gdzie to tylko możliwe ,w obu światach ,i nic .Mam jeszcze jakiś miecz do zdobyć i jakieś dzwi do otwarcia ,poneiważ jest jakieś ustawione z pochodni kułko które zpalam ognistym mieczem ,ale co z tego jak sie wszystkie zapalają a ja pochodzę do dzwi i tylko krótki filmik mam,męcze się już 3 dni ,ta angielska solucja nic nie daje .Please Help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

udało mi się przejść ten moment :D nie pomogła ale naprowadziła nba rozwiązanie solucja ,polecam czytanie jeśli znacie troche angielski i nie wiecie co zrobić :D

Uzywaj opcji EDYTUJ zamiast pisac kilka postow pod rzad.

costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkich zainteresowanych odsyłam na str http://www.reaverthekey.prv.pl/ warto tam zajrzeć :D

Moim zd opowieść Legacy of Kain jest zajefajna i nie chodzi tu o grafikę, chodzi tu przede wszystkim o klimat. Mniej podobały mi się Blood Omen i Blood Omen 2 choć poczęści nawiązują to sagi Soul Reaver. Legacy of Kain Soul Reaver, Soul Reaver 2 i Defiance najbardziej mi się podobają :D

Widzę że mnóstwo problemów jest z Defiance u mnie działa bez problemu zajefajnie wygląda i ma wporzo klimat jeśli chodzi o kamerę to można się do tego przyzwyczaić :). Defiance przeszedłem bez żadnych problemów gra bardzo wciąga. Najwięcej problemów miałem z Legacy of Kain Soul Reaver 2 chodzi mi tu przede wszystkim o zagadki które przygotowali ludzie z Cristal Dynamics dzięki którym zdobywaliśmy kolejne moce Soul Reaver'a. Część 1 przeszedłem bez problemu :).

Teraz z niecierpliwością czekam na kolejną część Legacy of Kain bo jestem pewien że będzie kolejna świadczy o tym końcówka Defiance. Najgorsze jest to że to już się trochę przeciąga, 2 dni temu czytałem że ludzie robiący Legacy of Kain Defiance wzięli się za robienie Najnowszego Tomb Raider :/// mam nadzieje że po tym wezmą się za Legacy of Kain i jeszcze w tym roku wyjdzie kolejna zajefajna część :D:D:D

Pozdrawiam wszystkich i jak coś to pytać jak czegoś nie możecie przejść to chętnie pomogę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin* prosze. Tez mnie rozbrajaja teksty tego typu ale jak chlopak ma problem a Ty przeszedles - przetlumacz do polowy rozdzialu aby kazda strona byla zadowolona. Oki? Ostatnio niechetnie rozdaje same %. Zawsze trafi sie jakis bonus :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol ten tekst o energii mnie rozbroil , w przeciwienstwie do wiekszosci mi sie ta gra podobala jesli ja dobrze kojarze gdzie jestesmy raz razielem a raz cainem imo to byla najlepsza czesc tej serii no oprocz jedynki gdzie byl ten widok z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest zajebista podobnie jak inne tytuły z serii Legacy of Kain. Fabuła jest genialna, skomplikowana. Pełno tu podróży w czasie i wpływania na wydarzenia z przeszłości. Jednak by zrozumieć całość do końca potrzebna jest znajomość pozostałych częśći sagi no i języka angielskiego na poziome co najmniej dobrym. No i muzyka wypasik. ;)

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.... jestesmy raz razielem a raz cainem ....

Chyba Kainem :wink:

Imo giera jest swietna, co prawda na sterowanie w wersji PC naslalem sporo c**** ale bylo warto :)

Zeby poczuc klimat Lok trzeba bylo pograc w starsze czesci (siegam pamiecia roku 96 i wspominam starego psx ...) a nie teraz marudzic ze nie wie sie o so chosi, a co do grafiki, panowie ta gierka ma juz swoje na karku i zadna nowoscia nie jest wiec nie ma sie co czepiac.

No i final jest poprostu zajebisty :)

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie znacie moze adresu do jakies solucji do tej gry ?

bo wisze na pewnym motywie a chcialbym to skonczyc

moze byc ang !

ja szukalem ale nic nie znalazlem poki co :((

jakas dobra stronka z takimi rzeczami by sie przydala

To będzie reaverthekey.piwko.pl :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby nadchodził kolejny Soul Reaver?

News: Crystal Dynamics rebooting Soul Reaver - rumour - ComputerAndVideoGames.com

Osobiście mam nadzieję że plotka okaże się prawdą, jestem fanem serii Legacy of Kain. Mój poprzedni post w tym temacie (sprzed 6 lat) o tym poświadczy :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za, ale pod warunkiem że wrócą do stylu z jedynki. Jasny cel i wiele różnorodnych lokacji, walka ograniczona do minimum. Każda kolejna część była płytsza od poprzedniej, mimo coraz bardziej zakręconej fabuły - durne podróże w czasie... Jak człowiek poczyta sobie chronologię zdarzeń to się mózg lasuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi