v1ru5 Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nastepny sie chcwali ile ma klatek, jakaś plaga ostatnio czy co?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nastepny sie chcwali ile ma klatek, jakaś plaga ostatnio czy co?!? Bueheheh nom - jak widać na załączonym obrazku - plaga :lol: A tak w ogóle Link_mc to masz umieszczone na stojakach czarne kamienie, ponawalaj w nie Dark Reaverem aż się naładuje, przytrzymaj klawisz i puść (z tego co pamiętam :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nie chwale sie iloscia klatekkk ale to troche dziwne... ze mam ciagle powyzej 100... chyba frapsa mam zwalonego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Pomogło to co powiedziałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wale wale wale:P zaczyna z niego parowac i nic;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 juz dziala:] :P nie wiem jak to zrobilem ale zniklem;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 juz dziala:] :P nie wiem jak to zrobilem ale zniklem;P zniknąłem :wink: Nie trzeba "walić" ale poczekać aż pasek będzie pełny - przytrzymujesz klawisz ataki u voila - niesteś niewidzialny :wink: Życzę miłego grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Kuleee:P znów mam problem :D gram kainem i jestem przy takich hmmm 7 kolumnach:P rozdzial 5 chyba,odlecialem z tego zamku:P i kurde nie wiem co tam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Kuleee:P znów mam problem :D gram kainem i jestem przy takich hmmm 7 kolumnach:P rozdzial 5 chyba,odlecialem z tego zamku:P i kurde nie wiem co tam zrobic Przy takich co naparzają w Ciebie z góry :?: Jeżeli tak to kolumna w prawym górnym rogu musi być potraktowana telekinezą(z tego co pamiętam :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 nie no:P spoko jestem juz hmm pod koniec 6 rozdzialu:P chyba... no mam ten plonacy miecz razielem i tam jakis krazek :P itd... a tak przy okazji ile jest rozdzialów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 nie no:P spoko jestem juz hmm pod koniec 6 rozdzialu:P chyba... no mam ten plonacy miecz razielem i tam jakis krazek :P itd... a tak przy okazji ile jest rozdzialów? Nie pamiętam :lol: W końcówce sobie darowałem, na razie nie chce mi się grać, ale się wezmę :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 wale wale wale:P zaczyna z niego parowac i nic;( bez skojarzeń prosze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 wale wale wale:P zaczyna z niego parowac i nic;( bez skojarzeń prosze :lol: Komu tu się kojarzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 :P nie no... gucioo.... :P ja hardcore of cor'z:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Kulee mam znow problem:P gram razielem i jestem hmm nO:P mam juz ten ognisty miecz jakies kulko zdobylem otworzylem tym kulkiem drzwi doszle do ruin:P i z gory we mnie strzelaja a ja nie umie dostac sie na gore;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 help?? Zapewne trzeba przenieść się w świat spektakralny i zobaczyć co się zmieniło. Poza tym kombinuj a w ostateczności gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 kombinuje i nic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 porozglądaj się, jak dobrze pamietam to któraś z tych kolumn ma znak przemiany w "zjawe" :) i chyba wlasnie ta kolumna staje się wyższa po przejściu w inny stan skupienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ale ja nie umie wejsc na gore:( zabilem tych z gory ale ta kolumna jest za niska:P a ta kolumna co w 5 rozdziale rozwalilem kainem jest pozlepiana..., a jak przechodze w trym :P ducha hah:P to nie moge wejsc ani na jedna ani na druga kolumne,tylko na jedna taka niziutka,hmm:P za rasz dam screena:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ale ja nie umie wejsc na gore:( zabilem tych z gory ale ta kolumna jest za niska:P a ta kolumna co w 5 rozdziale rozwalilem kainem jest pozlepiana..., a jak przechodze w trym :P ducha hah:P to nie moge wejsc ani na jedna ani na druga kolumne,tylko na jedna taka niziutka,hmm:P za rasz dam screena:P To nie jest tryb ducha, ale przejście do świata spektakralnego - mówię Ci - kombinuj coś z tym, w tym miejscu z tego co pamiętam też miałem problemy, poza tym : http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/ga...game/37089.html i szukaj :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 he to nie wina guzika:P trzeba bardzo blisko guzika stanąć i wtedy kliknąć telekineze:P iwtedy guzik hoP:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunet200 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 panowie ja mam taki problem ze jestem kainem i zdobylem miecz lighting a dalej jakos cos nie wychodzi trzeba sie dostac przez drzwi poprzedzajac odblowkowaniem 5 czesci prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabolos Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Witam, Jestem w 8 rozdziale, mam już miecz wody, teleportowałem się do Vorador's Mansion i nie wiem co dalej robić, gdzie iść. Byłbym wdzięczny z apomoc. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 yo mam takie pytanie jak wybrac raziela w grze??? i czy gra sie zamiennie jeden etap kainem jeden razielem?? powiedzcie jak wiec pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 yo mam takie pytanie jak wybrac raziela w grze??? i czy gra sie zamiennie jeden etap kainem jeden razielem?? powiedzcie jak wiec pozdro:) Grasz zamiennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mam szybki question mam chapter 8 razielem zdobylem wlocznie spoko wbilem krew poleciala pekla scinka za domem zdobylem ta czesc dalem ale brakuje jescz eokralej nie wiem skad mam wziac wogle latam i nie wiem co dalej zrobic z tego opisu nic nie wyczytalem dlatego pytam was jak zdibyc i gdzie ten water reaver??za kazda pomoc z gory ths pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jak tu można odczytać zapis save'a , zapisuje grę , jak wpadłem do wody przy jakimś moście na początQ , to mnie cofnęło na sam początek i jak wyjdę do menu i zrobie Load Game , to jest to samo :| , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 mi sie ta gra nie podoba z powodu widoku :<<< i uninstal :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renekk9 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam Mam problem z przejściem gry i to już na poczatku weszłem do jakiegoś lochu gdzie sie znajdują jacyś ludzi przykuci łancuchami do ściany i nie wiem co dalej. Z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mam szybki question mam chapter 8 razielem zdobylem wlocznie spoko wbilem krew poleciala pekla scinka za domem zdobylem ta czesc dalem ale brakuje jescz eokralej nie wiem skad mam wziac wogle latam i nie wiem co dalej zrobic z tego opisu nic nie wyczytalem dlatego pytam was jak zdibyc i gdzie ten water reaver??za kazda pomoc z gory ths pozdro 824712[/snapback] No to msisz zdobyc jeszcze 2 bronie :) Water reaver dostaniesz jak wbijesz wszystkie 3 włócznie w odpowiednie miejsca i wlecisz do portalu na dole. Jak tu można odczytać zapis save'a , zapisuje grę , jak wpadłem do wody przy jakimś moście na początQ , to mnie cofnęło na sam początek i jak wyjdę do menu i zrobie Load Game , to jest to samo :| , 1450370[/snapback] W grze masz tak, że stan gry zapisuje Ci się w najbliższym znaczku rozpoznawczym Raziela albo Kaina, Taki świecący na ziemi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...