Skocz do zawartości
Milo

Legacy of Kain: Defiance

Rekomendowane odpowiedzi

nastepny sie chcwali ile ma klatek, jakaś plaga ostatnio czy co?!?

Bueheheh nom - jak widać na załączonym obrazku - plaga :lol:

A tak w ogóle Link_mc to masz umieszczone na stojakach czarne kamienie, ponawalaj w nie Dark Reaverem aż się naładuje, przytrzymaj klawisz i puść (z tego co pamiętam :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz dziala:] :P nie wiem jak to zrobilem ale zniklem;P

zniknąłem :wink: Nie trzeba "walić" ale poczekać aż pasek będzie pełny - przytrzymujesz klawisz ataki u voila - niesteś niewidzialny :wink:

Życzę miłego grania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuleee:P znów mam problem :D

gram kainem i jestem przy takich hmmm 7 kolumnach:P rozdzial 5 chyba,odlecialem z tego zamku:P i kurde nie wiem co tam zrobic

Przy takich co naparzają w Ciebie z góry :?: Jeżeli tak to kolumna w prawym górnym rogu musi być potraktowana telekinezą(z tego co pamiętam :wink: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no:P spoko jestem juz hmm pod koniec 6 rozdzialu:P chyba... no mam ten plonacy miecz razielem i tam jakis krazek :P itd... a tak przy okazji ile jest rozdzialów?

Nie pamiętam :lol: W końcówce sobie darowałem, na razie nie chce mi się grać, ale się wezmę :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kulee mam znow problem:P gram razielem i jestem hmm nO:P mam juz ten ognisty miecz jakies kulko zdobylem otworzylem tym kulkiem drzwi doszle do ruin:P i z gory we mnie strzelaja a ja nie umie dostac sie na gore;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie umie wejsc na gore:( zabilem tych z gory ale ta kolumna jest za niska:P a ta kolumna co w 5 rozdziale rozwalilem kainem jest pozlepiana..., a jak przechodze w trym :P ducha hah:P to nie moge wejsc ani na jedna ani na druga kolumne,tylko na jedna taka niziutka,hmm:P za rasz dam screena:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie umie wejsc na gore:( zabilem tych z gory ale ta kolumna jest za niska:P a ta kolumna co w 5 rozdziale rozwalilem kainem jest pozlepiana..., a jak przechodze w trym :P ducha hah:P to nie moge wejsc ani na jedna ani na druga kolumne,tylko na jedna taka niziutka,hmm:P za rasz dam screena:P

To nie jest tryb ducha, ale przejście do świata spektakralnego - mówię Ci - kombinuj coś z tym, w tym miejscu z tego co pamiętam też miałem problemy, poza tym : http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/ga...game/37089.html

i szukaj :!: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam szybki question mam chapter 8 razielem zdobylem wlocznie spoko wbilem krew poleciala pekla scinka za domem zdobylem ta czesc dalem ale brakuje jescz eokralej nie wiem skad mam wziac wogle latam i nie wiem co dalej zrobic z tego opisu nic nie wyczytalem dlatego pytam was jak zdibyc i gdzie ten water reaver??za kazda pomoc z gory ths pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tu można odczytać zapis save'a , zapisuje grę , jak wpadłem do wody przy jakimś moście na początQ , to mnie cofnęło na sam początek i jak wyjdę do menu i zrobie Load Game , to jest to samo :| ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam szybki question mam chapter 8 razielem zdobylem wlocznie spoko wbilem krew poleciala pekla scinka za domem zdobylem ta czesc dalem ale brakuje jescz eokralej nie wiem skad mam wziac wogle latam i nie wiem co dalej zrobic z tego opisu nic nie wyczytalem dlatego pytam was jak zdibyc i gdzie ten water reaver??za kazda pomoc z gory ths pozdro

824712[/snapback]

No to msisz zdobyc jeszcze 2 bronie :) Water reaver dostaniesz jak wbijesz wszystkie 3 włócznie w odpowiednie miejsca i wlecisz do portalu na dole.

Jak tu można odczytać zapis save'a , zapisuje grę , jak wpadłem do wody przy jakimś moście na początQ , to mnie cofnęło na sam początek i jak wyjdę do menu i zrobie Load Game , to jest to samo :| ,

1450370[/snapback]

W grze masz tak, że stan gry zapisuje Ci się w najbliższym znaczku rozpoznawczym Raziela albo Kaina, Taki świecący na ziemi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi