dynio Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Czy ktos moze ma ta karte(A9600XT/TVD/128M ASUS A9600XT Radeon 9600XT 128MB DDR (128bit), TV&DVI, VIVO, BOX )?zastanawiam sie nad kupnem(890zl),teoretycznei asus to dobra firma ale...zasiegnac jezyka nie zaszkodzi.To jest pelny 9600xt?tzn 500/600?A pozatym ile brac za gf4 ti4200 128mb,tv-out,video-in,dual vga msi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Też sie nad nim zastanawiam, bo nie stać mnie na Herca R9800SE@PRO AiW :P Ta cena to z Allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynio Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 nie,ze sklepu:) ale to cena specjalnie dla mnie czyli dla zlotego klienta :) Ja sie juz zdecydowalem,tu jest maly tescik http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...sus_9600XT.html Fajne to cudo :) i ten kupon na half life 2 :)) tylko ciekawe co on daje,czy gre za darmo czy to podpucha jakas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemowit Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Hi Nabylem niecaly miesiac temu wlasnie asusa. Jetsem zadowolony w sumie. Problemy niewielkie, takie jak wiekszosc posiadaczy 9600XT, stopniowo zwalczam. Kupon na HL2? Prawda to. Zarejestrowalem sie juz gdzie trzeva. Dostalem nawet juz paczuszke z czyms na otarcie lez od ATI coby mi sie lapiej na HL2 czekalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 He? To ja ide sie tez zarejstrowac. : ) Btw. Ten HL2 to bedzie do sciagniecia obraz plyty chyba. ; ) A ta cena za tego asusa to rzeczywiscie niezla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Sorki ze w twoim temacie (nie chcialem zasmiecac glupim pytaniem) ale mam pytanie : czy karty z VIVO maja lepsze pamieci ?? (chodzi mi o czas dostepu), bo na komputroniku nic nie napisali o czasie dostepu, a slyszalem kiedys od kogos ze ta karta ma 2.8ns ?? czy to prawda czy jakas bzdura ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Z tego co wiem to Asus z VIVO ma 3.3 ns, natomiast Sapphire bez VIVO mam 2.8. Nie ma natomiast zaleznosci miedzy vivo a montowaniem szybszych/gorszych pamieci, wszystko zalezy od producenta, ceny i segmentu rynku, na ktory ma trafic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Dzieki za odpowiedz. wiec teoretycznie pamieci sapphire'a powinny byc szybsze ?? (skoro maja lepszy czas dostepu), ale w praktyce przeciez sie to nie do konca sprawdza... ?? dopisek: 2 minuty pozniej... wlasnie znalazlem opis tej karty (Asus A9600XT 128MB VIVO) i wynika z niego ze: 128 MB DDR; taktowanie ramu: 600 MHz; czas dostępu ramu: 2.8 ns (Samsung)... i chyba wlasnie na ta karte sie skusze :] tylko poczkeam moze jescze z tydzien az cena zejdzie ponizej 1000zl bo pare dni mnie nie zbawi a po nowym roku moze cos spuszczą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...