Skocz do zawartości
dynio

ASUS A9600XT

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos moze ma ta karte(A9600XT/TVD/128M ASUS A9600XT Radeon 9600XT 128MB DDR (128bit), TV&DVI, VIVO, BOX )?zastanawiam sie nad kupnem(890zl),teoretycznei asus to dobra firma ale...zasiegnac jezyka nie zaszkodzi.To jest pelny 9600xt?tzn 500/600?A pozatym ile brac za gf4 ti4200 128mb,tv-out,video-in,dual vga msi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie,ze sklepu:) ale to cena specjalnie dla mnie czyli dla zlotego klienta :)

Ja sie juz zdecydowalem,tu jest maly tescik http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...sus_9600XT.html

Fajne to cudo :) i ten kupon na half life 2 :)) tylko ciekawe co on daje,czy gre za darmo czy to podpucha jakas ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi

Nabylem niecaly miesiac temu wlasnie asusa. Jetsem zadowolony w sumie. Problemy niewielkie, takie jak wiekszosc posiadaczy 9600XT, stopniowo zwalczam.

Kupon na HL2? Prawda to. Zarejestrowalem sie juz gdzie trzeva. Dostalem nawet juz paczuszke z czyms na otarcie lez od ATI coby mi sie lapiej na HL2 czekalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ze w twoim temacie (nie chcialem zasmiecac glupim pytaniem) ale mam pytanie :

czy karty z VIVO maja lepsze pamieci ?? (chodzi mi o czas dostepu), bo na komputroniku nic nie napisali o czasie dostepu, a slyszalem kiedys od kogos ze ta karta ma 2.8ns ?? czy to prawda czy jakas bzdura ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to Asus z VIVO ma 3.3 ns, natomiast Sapphire bez VIVO mam 2.8. Nie ma natomiast zaleznosci miedzy vivo a montowaniem szybszych/gorszych pamieci, wszystko zalezy od producenta, ceny i segmentu rynku, na ktory ma trafic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedz.

wiec teoretycznie pamieci sapphire'a powinny byc szybsze ?? (skoro maja lepszy czas dostepu), ale w praktyce przeciez sie to nie do konca sprawdza... ??

dopisek:

2 minuty pozniej...

wlasnie znalazlem opis tej karty (Asus A9600XT 128MB VIVO) i wynika z niego ze: 128 MB DDR; taktowanie ramu: 600 MHz; czas dostępu ramu: 2.8 ns (Samsung)... i chyba wlasnie na ta karte sie skusze :] tylko poczkeam moze jescze z tydzien az cena zejdzie ponizej 1000zl bo pare dni mnie nie zbawi a po nowym roku moze cos spuszczą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi