rafko Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Witam! Prosze pomóżcie mi co mam zrobić podkręciłem FSB na 160 i sie nie włącza monitor nawet, plz powiedzcie co mam robić, mam MSI k7t266 pro 2u a napięcie i reszte mam (miałem) na auto ustawiane, HELP Wiem ze lama jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zresetuj bios zworka na plycie - jak to zrobi znajdziesz w instrukcji od plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 łyknac waleriane .. ocucic sie ... wzisc do lapy user's manual poszukac zworki ustawien fabrycznych .. przelaczyc ja na tryb kasowania ... przy odloczonym od pradu kompie (koniecznie !!!) popstrykac se powerem potem zworkie wlozyc z powrotem tak jak byla i ustawiac wszystko w biosie od nowa ... jak sie nie znasz to nie bierz sie ... poczytaj sobie faq iinne takie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ew przytrzymaj insert przy starcie powinno wrocic do ostatniego poprawnego konfigu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 :lol: :) nie zebym sie smial, ale ludzie juz przesadzaja :lol: buhehehe :) nic nie wie o o/c nawet nie chcialo mu sie faq przeczytac i potem prosi o pomoc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 loool ale ty hardcorowiec jestes :lol: fsb 160 na KT266/a tozto 40mhz na PCI 8O nic dziwnego ze ci nie postuje nawet.. ustaw fsb 150 i krec mnoznikiem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jesli by Ci sie nie chcialo szkukac w instrukcji do plyty gdzie jest zworka do resetowania biosu to zawsze mozesz baterie na chwile wyjac i efekt bedzie ten sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jesli by Ci sie nie chcialo szkukac w instrukcji do plyty gdzie jest zworka do resetowania biosu to zawsze mozesz baterie na chwile wyjac i efekt bedzie ten sam :)pewnie nie moze znalesc baterii na mobo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 OK OK juz starczy tego, chlopak sie troche pobawil fsb,cos nie wyszlo mu, przestraszyl sie. Nie smiejcie sie, bo zniecheci sie do kompow(pomijam fakt ze to niegrzecznie). A tak odemnie rafko to czytaj FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 A jak sobie nie poradzi to w serwisie panowie za 50 zl to chetnie zrobia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...