Dr_Dres Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no właśnie wszystko mi ładnie pięknie działało zgrywałem sobie cdex-em muze z płytek na dysk a tu ostatnio przy włączaniu programu wyskakuje mi okienko z: ------------------------------ ASPI ERROR: Aspi for win32 is not instaled correctly Aspi for win32 is not instaled correctly ---------------------------- co jest ?! mam win xp profesional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Ściągnij sobie killASPI (ForceASPI) - linki znajdziesz w www.google.com potem Killaspi.bat > restart > mozesz odpalic Instaspi.bat w celu zainstalowania ASPI 4.60 lub mozesz sciagnac aspi_v471 i sobie instanlac najnowsze > restart. W pliku aspi_v471 znajdziesz aspichk.exe - calkiem fajny progsik do sprawdzania poprawności zainstalowanego ASPI (z tym, że np u mnie niby pokazywał ze jest wszystko ok ale i tak ASPI nie było dobrze zainstalowane). Więcej info znajdziesz na www.cdrinfo.pl. Powodzenia :) dziura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ok już wszystko gra thx za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...