R@D Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Nie mogę odpalić żadnej aplikacji nortona. Najpierw zainstalowałem sobie triala antivirusa 2004 i nie mogłem go włączyć bo pojawiła mi się tylko ta pierwsza strona programu i się wyłączał więc pomyślałem że jest to jakaś uszkodzona wersja, ściągnąłem z innego źródła i to samo. Teraz zainstalowałem sobie cały pakiet Norton SystemWorks i jest to samo nie mogę odpalić żadnej aplikacji. A chciałem przeskanowac system bo dzieją się z nim dziwne rzeczy np. po wciśnięciu trl+alt+del widzę tylko listę procesów i nie mam innych zakładek, przy uruchamianiu IE otwierają mi się jeszcze dwa inne okienka, po restarcie systemu do ulubionych dodają się jakieś strony i zmienia mi się strona startowa. Skanowałem system Adawarem i zawsze usuwa jakieś śmiecie ale wciąż jest to samo. Pewnie format by rozwiązał problem ale nie mogę go zrobić bo mam b. ważne dane na dysku a jest zbyt mały żeby je poprzenosić na inną partycję. Mam XP pro na FAT32. Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Co do listy procesów to kliknij 2 razy w pole wokół listy i powróci normalny wygląd. Dysk możesz przeskanowac jakims innym programem. np. mks online. Z NAV i NSW występują czasem problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Co do listy procesów to kliknij 2 razy w pole wokół listy i powróci normalny wyglądHeh, jakie to było proste :) DZIĘKI! Skanowałem dysk jeszcze Pandą online i znalazła jakieś robale ale nie mogła ich usunąć. Dlatego ktoś polecił mi najnowszego Nortona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Naprawdę nic nie da się zrobić? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...