Skocz do zawartości
lordolas

WINDOWS XP HOME na NTFS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam system jak w temacie. Pytanko do was czy jest jakiś programikm ktory dziala podobnie jak Parent friend i nie jest po niemiecku. Mozna fajnie tam wszystko chowac i zabraniac ale ten jeztyk jak dla mnie jest wysoce nieprzyjazny. NO hcyba ze da sie to zrobic pezposrednio z poziomu windowsa. Mam na mysli ukrywwanie funkcji i opcji systemu

blokade stron i tkaie tam .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW - ale expresowa odpowiedź. Hmm w tym tweakerze, którego zawsze uzywalem jakoś tego nie zauważyłem. Poza tym interesuje mnie raczej rozwiazanie darmowe bo taki jest Parent Friend. Ale skoro mówisz ze 10000 Tweakerów to umożliwia to sprawdze z 5 zapewne coś zanjde - thx.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

funkcjami samego systemu mozesz zrobic wiele rzeczy jakbys napisal co chcesz konkretnie to by bylo wiadomo co ci poradzic.

Zabezpieczenie plikow, katalogow, zabronienie uruchomienia okreslonego progrmu mozesz spoko funkcjami systemu uzyslac. Blokade okreslonych stron tez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem ze można mieszac w rejestrze, że są zasady zabezpieczeń lokalnych i klasyfikator treści ale mo chodzilo o jakiś progrmaik fajny zeby szybko wszystko oklikać :D

Pozdrawiam

P.S. Chyba znalazlem ale jeszcze go do konca nie oklikałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam to w XP możnabyło blokować dostęp do konkretnych stron - właściwości internetowe/zabezpieczenia/Witryny z ograniczeniami i tam dodawać witryny do sieci. Ale jak ktoś napisał wyżej napisz czego konkretnie potrzebujesz :wink:

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi