Ballo Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 niedawno kupiłem caviara, po podłączeniu, zinstalowaniu windyXP service pack 1 okazało się że w czasie pracy dysku występuje bardzo duże obciążenie procesora(barton) potwierdza to HD Tach 2.61 ok 58% obciążenia CPU, inne dyski działają oki na tej płycie tak samo po podłączeniu caviara do innej płyty też oki, co jest grane jakiś konflikt??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 mam to samo też NF7S tytlko ze na WD400JB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 mam ten sam sprzet abit i wdc800jb i mam w hdtach 2,7 22.5% utilization cpu wiec.... heheh Houston You ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 dokładnie przed chwilą uaktualniłem bios, nawet coś tam pisało że poprawia współpracę płyty z niektórymi modelami WD i już myślałem że będzie oki ale gdzie am dalej to samo, Jeżeli ma ktoś jakiś pomysł naprawdę bedzie miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ta plyta Abita mnie wlasnie drazni za takie bledy . Ble . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...