krawcu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zacznę od tego że jestem szczęśliwym :D posiadaczem chłodzenia grafiki ZM80C - HP. Jak wiadomo (lub nie) w zestawie są dwa komplety radiatorków (przód + tył) na nvidie i radka. Więc te z radka mi zostały i zastanawiam się jak je wykorzystać. :? Może na południowy mostek termopoxem go albo coś :?: :?: Macie pomysł - chętnie rozważe wasze za i przeciw. ps. :arrow: odpowiedzi typu "daj mi" proszę zachować dla siebie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja sie przylacze do pytania bo tez zostaly mi niewykorzystane radiatory ale na NV bo mam ATI :D Rozwniez zastanawiam sie jak je z glowa wykorzystac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 :roll: czy ja o czyms nie wiem - tam sa przeciez tylko 2 radiatory (gora i dol) ale sa 2 rodzaje podstawek do FX i do reszty GPU wiec o czym mowa :?: chyba o zbednych podstawkach (klockach) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Benek :arrow: chodzi oczywiscie o podstawki, ktore w komplecie sa 2 rodzaje (ATI i NV) i sila rzeczy jedna zostaje niewykorzystana. Jak i gdzie to zastosowac tak zeby nie lezalo bezczynnie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 sprzedajcie ;) OT @turzol do ilu szedl twoj radek na defaultowym coolingu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Sprzedawac nie mam zamiaru :wink: Mysle zeby moze na SB to dac przyklejajac tasma od Rosia... Na defaultcie szedl 380/330. Teraz stabilnie 410/335 (pamieci kiepsko bo to 3.6ns Hynixa). Za niedlugo bede robil Vmoda wiec mam nadzieje ze pojdzie wiecej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hm.. a jakich wymiarow jest ten radiator? OT czy lepiej qpic blok na gpu [bede mial wc na cpu i moze nb] czy moze cos pasywnego a'la zalman sandłicz lub Tt? zalezy mi i na wydajnosci i na ciszy.[cena gra role , do 150-170] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hm.. a jakich wymiarow jest ten radiator? OT czy lepiej qpic blok na gpu [bede mial wc na cpu i moze nb] czy moze cos pasywnego a'la zalman sandłicz lub Tt? zalezy mi i na wydajnosci i na ciszy.[cena gra role , do 150-170] Wymiary bloczków (na radeona bo takie mi zostały) to 3,5 na 3,5 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...