srekal34 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Tam sobie myślę-naszedł mnie pomysł. znacie takie przenośne lodówki na wkłady?, a jakby tak zrobić dziurki w jej ścianach, potem puścić przez to rury od WC, w nią włożyć nagrezewnicę, potem zasilikonować to(aby nie wyzielało sie zimno na zewnątrz). Taki sposób chłodzenia wody(nagrzewnica w lodówce)byłby bardzo efektywny moim zdaniem. Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 szukaj było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 jedno z założeń WC jest zminimalizowanie hałasu, lodówka hmmm ja nie widziałem cichej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 lodówka na wkłady nie ma części mechanicznych więc jest bezgłośna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 nagrzewnica oddaje dużo ciepła wymieniał byś te wkłady co pietnaśncie minut, hmmmm to tak jak z azotem fajna zabawa ale niestety nie bezobsługowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...