|MALY|_old Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Tak sie ostatnio zastanawialem czy jest mozliwosc zrobienia takich samych przezroczystych opisow pod ikonami jak ma np. Windows XP. Chcial bym cos takiego miec w Windows 2000 i nie wiem wsumie czy jest to mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Programy Desktop Architect i Tclock znaja odpowiedz na twe pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 OK sproboje, dzieki Rider. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Szkoda tylko, ze rozwiazuje to program dzialajacy w tle. W WinXP masz to wbydowane w powloke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Kolejne procesy, nie wiem czy to sie oplaci. Nie ma innej mozliwosci ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 jest jeszcze taki maly program jak trans text: http://www.chaossoft.com/trtext.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 RoKFoR: TransText v1.20 zuzywa mi 1 420 K pamieci, chyba to nie duzo ?. Wsumie samo GG 30 razy tyle no ale co zrobic, trzeba sie jakosc ze swiatem kontaktowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...