Kittek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Czy ktoś z forumowiczów zaczął już przygotowania do świąt? U mnie święta to jedyny czas, w którym nie chodząc do szkoły moge porobić "świąteczne porządki" w kompie. W tym roku stworzyłem sobie nawet ambitny grafik zajęć :wink: . Mam zamiar jak co roku odkurzyć bebechy i kable, poukładać kable pod biurkiem i oczywiście Bożo Narodzeniowo-Noworocznego formata zrobić. Poza tym chciałem wprowadzić w moim pokoju akcent świąteczny i tak oto powstał świąteczny mod w 5 minut (fotki poniżej). A jak tam u was postępują przygotowania do świąt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hehe pomysł niezły ale moze w nocy troche po oczach dawać to światełko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 christmas mod :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Pomysl dobry, ale zrob sobie PLEXI i te lampki do srodka. Lepsze niz zimne katody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Hehe pomysł niezły ale moze w nocy troche po oczach dawać to światełko :wink: i daje...te zdjęcia były robione w zupełnej ciemności (żaluzje pozasłąniane, monitor wyłączony itd. oczywiście zdjęcie robione bez lampy błyskowej), a wygląda jakby w pokoju sie paliło światło, więc te swiatelka niezle daja. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 U mnie stoi taka mała choineczka ze swiatełkami kolo kompa. Mod mi sie poba :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Faaaaaaaaaaaaaaaaaaajne ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 formata swiatecznego juz wczoraj walnalem... wczoraj wieczorem natchnelo mnie na porzadki i wyczycilem caly moj 3 metrowy blacik z komputerkiem ;) okienko w komputerze takze wypolerowałem na błysk ;] jeszcze dzisiaj bede porzadkowal kable :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 He, małe a cieszy :D Moje bydlątko stoi tuż przy żywej 2,5 metrowej choince z masą lampek i samo w sobie świeci przez szybkę. Jeszcze ktoś pomyśli, że szopkę przy choince postawiłem :D A formacik zrobię po świętach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...