Skocz do zawartości
Kittek

Przygotowania do świąt...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z forumowiczów zaczął już przygotowania do świąt? U mnie święta to jedyny czas, w którym nie chodząc do szkoły moge porobić "świąteczne porządki" w kompie. W tym roku stworzyłem sobie nawet ambitny grafik zajęć :wink: . Mam zamiar jak co roku odkurzyć bebechy i kable, poukładać kable pod biurkiem i oczywiście Bożo Narodzeniowo-Noworocznego formata zrobić. Poza tym chciałem wprowadzić w moim pokoju akcent świąteczny i tak oto powstał świąteczny mod w 5 minut (fotki poniżej). A jak tam u was postępują przygotowania do świąt?

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe pomysł niezły ale moze w nocy troche po oczach dawać to światełko  :wink:

i daje...te zdjęcia były robione w zupełnej ciemności (żaluzje pozasłąniane, monitor wyłączony itd. oczywiście zdjęcie robione bez lampy błyskowej), a wygląda jakby w pokoju sie paliło światło, więc te swiatelka niezle daja. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

formata swiatecznego juz wczoraj walnalem...

wczoraj wieczorem natchnelo mnie na porzadki i wyczycilem caly moj 3 metrowy blacik z komputerkiem ;) okienko w komputerze takze wypolerowałem na błysk ;]

jeszcze dzisiaj bede porzadkowal kable :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, małe a cieszy :D Moje bydlątko stoi tuż przy żywej 2,5 metrowej choince z masą lampek i samo w sobie świeci przez szybkę. Jeszcze ktoś pomyśli, że szopkę przy choince postawiłem :D A formacik zrobię po świętach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi