jackkpl Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No dorwalem hynixy 2 x 256 i jak pojade do gdanska (tam mam kompa) to sie chyba pobawie w male lutowanko. Zrobie vdimm moda i zapuszcze 275 mhz synchro, juz bedzie spox. A moze nawet 285 sie uda, ale cos mi sie wydaje ze nie z tym zasilaczem. Mikolaj byl nie za bogaty i na anteca 550 nie starczy ;-). ZObaczymy jak bedzie z checiami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 hej użytkownicy P4P800!!! asus wypuścił programik AI Booster do kręcenia pod windowsem. Można m.in. zwiększać napięcia, regulować FSB, regulować wiatraki i takie tam inne szmery bajery. Niestety u mnie program wywala błąd i nie da się uruchomić. Spróbujcie u siebie : AI booster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 w fetorek dam znac czy u mnie ten programik zadziala. Juz sie nie moge doczekac, az siade i posurfuje po necie na porzadnym kompie (a teraz mam przedsmak piekla na p233 mmx i 32 ramu (na dodatek zamulony dysk, bo to laptop)). Kurde, taki ciekawy temat, a cisza jak makiem zasial. Pewnie kazdy trenuje przed sylwestrem, zeby sie nie spic przed 12 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hehe, nie kazdy, ja dla przykladu nie pije alkoholu :> Ja "trenuje" ale nie w sensie pije a kaskade przygotowywuje ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Gratuluje o/c :-D robi WRAZENIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hehe, nie kazdy, ja dla przykladu nie pije alkoholu :> Ja "trenuje" ale nie w sensie pije a kaskade przygotowywuje ]:-> ja tez pomysle nad kaskada, jedna flacha, druga flacha a na koncu kaskady moje gardlo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hehe, nie kazdy, ja dla przykladu nie pije alkoholu :>bardzo dobra postawa berkut swieciz dobrym przykladem zdemoralizowanej polskiej mlodziezy :] btw ja terz nie pije wracajac do tematu jak przyjda wieksze mrozy (gorale w styczniu zapowiadaja ;] ) to zaprzegne matke nature do roboty i zobaczymy ile ten procek ma mocy (narazie 3 ghz jeszcze nie sprawdazlem z mojim zalmankiem ale zaraz to nadrobie ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hehe, nie kazdy, ja dla przykladu nie pije alkoholu :>bardzo dobra postawa berkut swieciz dobrym przykladem zdemoralizowanej polskiej mlodziezy :] btw ja terz nie pije :twisted: Ja też nie piję ale to dlatego że swoje w życiu już wypiłem. Zamiast wydawać kase na fajki i bzdurne używki można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za sport, kobietę i hobby :wink: Żyj zdrowo kolorowo :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hehe, nie kazdy, ja dla przykladu nie pije alkoholu :>bardzo dobra postawa berkut swieciz dobrym przykladem zdemoralizowanej polskiej mlodziezy :] btw ja terz nie pije wracajac do tematu jak przyjda wieksze mrozy (gorale w styczniu zapowiadaja ;] ) to zaprzegne matke nature do roboty i zobaczymy ile ten procek ma mocy (narazie 3 ghz jeszcze nie sprawdazlem z mojim zalmankiem ale zaraz to nadrobie ;) :twisted: kurde jakbys pil to moze przynajmniej tych literowek by nie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hehe, nie kazdy, ja dla przykladu nie pije alkoholu :> Ja "trenuje" ale nie w sensie pije a kaskade przygotowywuje ]:-> ja też nie pije :D bo wole jarać :D i trenuje non stop od roku przed sylwestrem do alkocholu mam za słąby łeb i jest taki bez duszy :D palenie to sie celebruje ma to swoje obrzędy (kręcenie filmów itd.. :D ). Heheh sylwester rulzzz. A co do wyścigu to czekam na IC7 do testów ma być gdzieś we wtorek ,a jutro jade (w sumie ide bo mam nie daleko) po R22 i po jutrzejszym melanżyku jak mi siły pozwolą to napełnie i pokalibruje układ pod 80W obciążenia.. Jak dobrze pójdzie we wtorek wieczór spodziewajcie sie jakiś ciekawszych wyników :D bo rusze mojego P4. Co do zycia zdrowego to sie zgodze ale trzeba czerpać radość z życia nie?? ja no. lubie sobie iść na panele i potrenować uciekanie przed SOKistami :D (uff odpukac to słowo) takie zboczenie jak o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Arnie na jakich kostkach masz te twisterki i zapodaj jakieś wyniki! . Jaki masz steeping proca???. jackkpl -> masz moze jeszcze do sprzedania te Hynixy 4,3ns???. Heheh powiem wam że ten topic to mekka intelowców i nie to żeby robić jakieś podziały ale jesteśmy bardziej kulturani i wyrafinowani niż AMDkowcy :D peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 co do hynixow to mam 256 mb kostki , moge zalatwic, ale szymek zalatwia taniej, bo ma gdzies z gieldy bezposrednio. Jak checsz ode mnie memki to GG 4910792. ja podpuszczony przez berkuta uderze na vmem moda i bede tfardo 3.6 ghz scigal. na 3.61 posta mi sie udalo zrobic, ale na poscie sie skonczylo ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 co do hynixow to mam 256 mb kostki , moge zalatwic, ale szymek zalatwia taniej, bo ma gdzies z gieldy bezposrednio. Jak checsz ode mnie memki to GG 4910792. ja podpuszczony przez berkuta uderze na vmem moda i bede tfardo 3.6 ghz scigal. na 3.61 posta mi sie udalo zrobic, ale na poscie sie skonczylo ;D nie mów że chcesz VCore modować 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 niee, chce zrobic vmem moda, zeb y 275-280 synchro smigac z tymi memami, bo na 2.85 volta to 270 to ich maks. Dodatkowo raczej trzeba mi lepszego zasilacza (mocniejsza szyna 12 voltow). Moze po sesji przelicze walute i sprawie sobie antec-a albo enermaxa :D , przez was powraca mi nalog na OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 niemoge ci powiedzec co to za kostik mam radiatorki zaplombowane wstaja na timingach 2-7-3-2 wstaja nizej nie chca (nie sprawdzalem jescze koncowki 2-3 ale na 2-2 nie wstaja i podaje tak jak jest w kolejnosci w biosie) niewiem jak sprawdzic proca wcpuid pokazuje steppingid 9 wlasnie skonczylem krecic na vcore 1,725 vddr 2,7 niemoge wykrecic stabilnie 3,3ghz raz nawet sie do windy 2k zalogowalem ale wcpuid nie ruszyl po kilku resetach bios pokazywal 50*C na zalamanie 7000cu przy max obrotach i otwartej budzie jeszcze czekam na bude chieftec'a to zaodam do niej te 5 czy 6 wentyli i zobacze jak bedzie wtedy na max obrotach :twisted: narazie z woda rodzice mi nie pozwalaja kombinowac (z fc tak samo nawet fundusze ostatnio mialem ale zamowilem bude i zalmanka kupilem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 niemoge ci powiedzec co to za kostik mam radiatorki zaplombowane wstaja na timingach 2-7-3-2 wstaja nizej nie chca (nie sprawdzalem jescze koncowki 2-3 ale na 2-2 nie wstaja i podaje tak jak jest w kolejnosci w biosie) niewiem jak sprawdzic proca wcpuid pokazuje steppingid 9 wlasnie skonczylem krecic na vcore 1,725 vddr 2,7 niemoge wykrecic stabilnie 3,3ghz raz nawet sie do windy 2k zalogowalem ale wcpuid nie ruszyl po kilku resetach bios pokazywal 50*C na zalamanie 7000cu przy max obrotach i otwartej budzie jeszcze czekam na bude chieftec'a to zaodam do niej te 5 czy 6 wentyli i zobacze jak bedzie wtedy na max obrotach :twisted: narazie z woda rodzice mi nie pozwalaja kombinowac (z fc tak samo nawet fundusze ostatnio mialem ale zamowilem bude i zalmanka kupilem) uzywaj cpuz zamiast wcpu. on poda ci stepping proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 niee, chce zrobic vmem moda, zeb y 275-280 synchro smigac z tymi memami, bo na 2.85 volta to 270 to ich maks. Dodatkowo raczej trzeba mi lepszego zasilacza (mocniejsza szyna 12 voltow). Moze po sesji przelicze walute i sprawie sobie antec-a albo enermaxa :D , przez was powraca mi nalog na OC :)widze ze po przeanalizowaniu sytuacja skłąniamy sie ku 1 => ZASILACZ u mnie to samo 12v :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 niee, chce zrobic vmem moda, zeb y 275-280 synchro smigac z tymi memami, bo na 2.85 volta to 270 to ich maks. Dodatkowo raczej trzeba mi lepszego zasilacza (mocniejsza szyna 12 voltow). Moze po sesji przelicze walute i sprawie sobie antec-a albo enermaxa :D , przez was powraca mi nalog na OC :)widze ze po przeanalizowaniu sytuacja skłąniamy sie ku 1 => ZASILACZ u mnie to samo 12v :cry: po co antec lub enermax ? chieftec 420 i nie widze inaczej <ok> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 szymek => jackpl ma chiefteca 420W :lol: Jelen gratuluje, ciekawe ile bedzie ma tego proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Szymek - napisz co zmodowałeś w zasiłce i jakie są tego efekty :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Szymek - napisz co zmodowałeś w zasiłce i jakie są tego efekty :| http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=510...ght=thermaltake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 jackkpl - a myslales nad drop modem do Vcore ? Ograniczyloby to skoki napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Hm a ja się zastanawiam czy warto moje geile wymienić na te hynixy. Chociaż i tak nie ma sensu większe podkręcanie u mnie bo musiałbym już kupić chłodzenie wodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 joz wiem stepping mojego proca to D1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ładnie - to jest dopiero power O_o Berkut- no cóż......co to jest 2 tys. zł ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Arnie na jakich kostkach masz te twisterki i zapodaj jakieś wyniki! . jak sie kreca jeszcze nie sprawdzalem fsb220 cl2,5 napewno wyzej nie patrzylem co za goowno na 2,8V 220mhz zero stabilnosci (dlatego 3,3 nie moglem miec jutro skladam reklamacje bo na stronie jest napisane ze beda dzialac z CL 2-2-2-2-1 a tu doopa a bede sie domagal takich ddr400 zeby dzialaly z takimi timgami nie ustapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 No dorwalem hynixy 2 x 256 i jak pojade do gdanska (tam mam kompa) to sie chyba pobawie w male lutowanko. Zrobie vdimm moda i zapuszcze 275 mhz synchro, juz bedzie spox. Do Asusa nie trzeba lutownicy. Opleciony w odpowiednim miejscu drucik wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 hahmm widze ze mój topic został przeniesiony ,w sumie nawet ok. Ale skoro trzymamy sie moich wyników to może jeszcze wrzucicie tu ten topic : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=53575&highlight= pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 No No No :) Super wynik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Berkut po prostu sie zawiodlem :> Gdzie twoja ( jak widac do niedawna ) niekwestjonowana pozycja lidera ?:) PS. Po co pić i jechać jak mozna zapalic i odleciec ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...