berkut Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Nie bylem i nie jestem liderem... Jesli chodzi o chlodzenie to Jelen ma duzo slabsze i na dodatek nie wykorzystuje jego mozliwosci... Moje natomiast jest wykorzystywane w 100% (i jest mocniejsze), prawda jest taka ze on ma wybranego procka z mnoznikiem 18 a ja 12... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikuś Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Jelen: czym dokładnie podkręcałeś? napisz na forum nr serii tego procka bo sam(i nie tylko ja) bym chciał mieć podobne osiągi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikuś Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 kurde nie zauważyłem. sorry :oops: tak czy siak: GRATULACJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Prosze synu... Przylookaj fsb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 nooo power up :D ,brawo! ,szkoda ze nie mam D1 :( .Ale spoko czas zaczać rozglądać sie za nowymi zabawkami :D i znowu skill up! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Na 3.96ghz moge robic super pi testy, 3dmarka nie probowalem Temp. @ 3.96ghz, 1.72V parownika to -41C (dla porownania na 3.6ghz 1.65V bylo -42C) z diody nie powiem ile bylo bo czujnik na IC7G zwariowal <-20C (bylo <-20C na rdzeniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 restecpa :) a to mi sie podobalo: " prosze synu przylookaj fsb " :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Na 3.96ghz moge robic super pi testy, 3dmarka nie probowalem Temp. @ 3.96ghz, 1.72V parownika to -41C (dla porownania na 3.6ghz 1.65V bylo -42C) z diody nie powiem ile bylo bo czujnik na IC7G zwariowal <-20C (bylo <-20C na rdzeniu) to samo u mnie -20 schodzi a poźniej świruje i poniżej -20C pokazuje -05/-221F cały czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Panowie, Panowie wyluzuje cie troche, bo nie edzie na was mocnych Respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Szkoda ze nie udalo sie 4ghz wycisnac... te 40mhz tak boli : Pewnie szlif procka / kalibracja dadza te upragnione 40mhz do stabilnego 4ghz ^^ Albo chipset juz nie wyrabial z mobo calym : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Niezle Procki ale moj na Powietzu robi 3.9 GHZ przy 1.75 Vcore Average :) 4.4 GHZ Z Prometeia Mach2 pretestet przez poprzednika procka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Niezle Procki ale moj na Powietzu robi 3.9 GHZ przy 1.75 Vcore Average :) 4.4 GHZ Z Prometeia Mach2 pretestet przez poprzednika procka :) :arrow: ech... przy takim chlodzeniu i takim procku wydaje mi sie to byc i tak ciut za malo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dajcie mi mnoznik 14x na tym 2.4C... :\\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dajcie mi mnoznik 14x na tym 2.4C... :\\prosze. chcesz raz czy dwa razy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 stonka: czym ty chłodzisz tego procka i jakie masz temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 stonka: czym ty chłodzisz tego procka i jakie masz temp? :arrow: ech. czym chlodzi? pisze... Niezle Procki ale moj na Powietzu robi 3.9 GHZ przy 1.75 Vcore Average :) 4.4 GHZ Z Prometeia Mach2 pretestet przez poprzednika procka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Sorry un_ix... Za duzo czasu siedze przed kompem i siada umiejętnośc czytania ze zrozumieniem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 :arrow: !STONKA! - jakbys mogl jeszcze zapodac screen'a z Cpu-Z lub Wcpu, tak zeby potwierdzic te 4.4GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 :arrow: !STONKA! - jakbys mogl jeszcze zapodac screen'a z Cpu-Z lub Wcpu, tak zeby potwierdzic te 4.4GHz.tez poprosze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 napisał ze poprzedniego wlasciciela ktory posiadal prommy mach II. To całkiem prawdopodbne! przy M0 , jak mu na AC thermalrihta zasuwa przy 3.8Ghz na 1.64V... to 4.4Ghz jest bardzo prawdoodobne. Popatrzcie jeszcze na miejscowość z której jest. STONKA ile robisz w 3dmarku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Czy każdy 1.8A C1 sie tak będzie kręcił??? Czy na AC wyciągnęło by sie 3GHz??? I czy przy takim podkręceniu procek sporo traci na żywotności??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Czy każdy 1.8A C1 sie tak będzie kręcił??? Czy na AC wyciągnęło by sie 3GHz??? I czy przy takim podkręceniu procek sporo traci na żywotności???no SL6S6 (C1) mysle ze 3Ghz bys zrobil na AC bez wiekszych problemów ,co do krecenia kazdego procka to loteria... ale zawsze C1 bedzie stattsytycznie lepszy niz B0 ,czy traci na zywotnosci?? tego nikt ci nie powie moze dzialac 5lat moze pasc 20min po o/c... podobnie z oc moze ci sie krecic super a moze cienko ,ale tak jak mowie statystycznie C1 1.8 sie kreca ślicznie! i nie powinienes byc zawiedziony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 czy ten procek nada sie do O/C ?? i mam pytanko, czy na moim procku, z serii SL6EU i revision B0 bede mial szanse dobic 3GHz ?? :> wiem ze nie moznatak poweidziec za bardzo, ale na "oko" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Nie prosciej podkrecic i sie przekonac, niz zadawac pytanie na ktore nikt nie udzieli cie odpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Dev-o - to na zdjęciu to właśnie C1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 lancer, to nie jest moj proc, chyba po oznaczeniach fachowiec powinien luknąć ;), wiem gdzie kolo ma takie 2 na sprzedaz !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja też wiem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 czy myslisz o tym samym co ja ?? :D:D:D, czy tam jest moze udzielona pisemna gwarancja na 12 miechow ?? :>:>:> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 lancer, to nie jest moj proc, chyba po oznaczeniach fachowiec powinien luknąć ;), wiem gdzie kolo ma takie 2 na sprzedaz !!!!!!! Nie bardzo. Nawet ramach tej sajem serii proc rozniacy sie tylko kilkoma cyferkami S/N moze sie znaczaco roznic od brata pod wzgledem o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ale jezeli stepping i seria jest taka sama tzn ze jest robiony mniejwiecej w tym samym czasie w ten sam sposob, tak mi sie zdaje, czyli ze na 90% ma takie same mozliwosci O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...