Xanagaz Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Czy jest taka akcja możliwa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 try Skype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Hell'ou! Polecam PicoPhone, który znajdziesz tutaj ;) POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Hell'ou! Polecam PicoPhone, który znajdziesz tutaj ;) POZDRAWIAM. napisz jeszcze jak to coś ustawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Instrukcja in english znajduje się hijer są obrazaki, więc powinieneś dać rade ;) POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Instrukcja in english znajduje się hijer są obrazaki, więc powinieneś dać rade ;) POZDRAWIAM. A dziala to wogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Oczywiście że działa, dlaczego ma nie działać??? Do instrukcji obsługi dorzucam jeszcze opis opcji gdyby komuś się nie chciało szukać ;) Według mnie przy jako takiej znajomości języka angielskiego bez problemu można rozszyfrować ustawienia programu - trzeba tylko chcieć :P POZDRAWIAM. Update: Maly LOL :lol: :lol: :lol: ale tak to jest jak sie pisze posty na bańce - wybaczcie - w temacie "telefonowanie" miałem na myśli możliwość wykonywania rozmów głosowych :D :D :D kapłem sie o co chodzi dopiero jak zaczeliście poddawać pod wątpliwość działanie programu za to wielkie SORRY - ale jeżeli faktycznie chodziło wam o wykonywanie rozmów głosowych to program działa rewelacyjnie :P WESOŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ciekawe ciekawe tylko penie trzeba miec sluchawki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Poszukam w starych CHIPach.. ;) Było cos o tym. Ale faktem jest ze łatwiej jest zadzwonic do stanów zjedoczonych niż do kogoś w polsce.. szukaj.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczesny Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 oczywiscie ten programik do rozmów głosowych bedzie dzialał wewnątrz jednej sieci, bo komunikowanie sie z osobą np. z neostrady niebedzie mozliwe przez załozony firewall w sieci drugiej osoby ??????? a moze sie myle i dziala on niezaleznie od tego skad mamy neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mi chodziło o to żeby dzwonić do kogoś do domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mi chodziło o to żeby dzwonić do kogoś do domu... Sporostowanie co do tego napisałem we wcześniejszym post'cie ;) ..oczywiscie ten programik do rozmów głosowych bedzie dzialał wewnątrz jednej sieci, bo komunikowanie sie z osobą np. z neostrady niebedzie mozliwe przez załozony firewall w sieci drugiej osoby ??????? a moze sie myle i dziala on niezaleznie od tego skad mamy neta?... Co do rozmów głosowych to programik działa niezależnie skąd dana osoba ma NETA, łączy się bowiem przez PicoServer o ile dobrze pamiętam to adres tego serwera: 193.189.186.30, kóry trzeba podać w opcjach programu. POZDRAWIAM - WESOŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...