dazzler Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Proszę użytkowników ASUS A7V333 (kazdy model) o podanie do czego służą zworki JP1 i JP2 umieszczone z lewej strony gniazda AGP. Nigdzie o tym nie pisze w instrukcji obsługi. Kiedyś chyba coś czytałem że to regulacje Voltage dla AGP (ale nie jestem tego pewien) Jesli mam racje to prosze o info jaka konfiguracja przypisuje konkretne napięcie. Acha, ile powinno wynosic napiecie ATI RADEON 9000PRO? Z góry dzieki za kazda odpowiedź. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Witam, zworki te sluza to regulacji napiecia RAM, oto rozpiska : jp1 [1-2] jp2[1-2] - 2,5V jp1 [2-3] jp2[1-2] - 2,65V jp1[1-2 jp2[2-3] - 2,75V jp1[2-3] jp2[2-3] - 2,8V PZDR, GL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Napięcie pamięci, nie AGP: http://www.tweak.pl/artykul/socketa_kt333 A co do drugiej kwestii: to nie jest dział o kartach graficznych -- a odpowiedź brzmi: ATI RADEON 9000PRO potrzebuje tyle napięcia, ile potrzebują karty AGP x4. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 nie chcialem zakladac nowego watku o asus A7v333 a mam male pytanko; czy da sie na tej plycie odpalic jakiegos nowszego proca (thorton, barton, nowe durony)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 tak, bez problemu. ew. zassaj najnowszy biosik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazzler Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...