Gość lukk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 kur...wwwwwaaaaaaaa!!! tez mi dzis dali 83.*****.....chcialem sciagnac odcinek SouthParku ktory dzis wyszedl i http://www.mrtwig.net/ mi ososbiscie nie dziala...mam nadzieje ze to moze z ich winy....probowalem sie laczyc z 10 razy miejac nadzieje ze cos pomoze ale [gluteus maximus]....kur...ca mnie bierze...chamstwo i tyle...neo mam od wrzesnia i powinno byc 80.***, a nie teraz robia sobie jaja z 83.*** dla "starych" uzytkownikow....czy mozna to jakos zmienic... teraz mam jeszcze jedno pytanie...czy moze ktos wejsc na www.suprnova.org ??? chcialem (no i poniekad musze na studia) sciagnac Linuxa Knoppixa...i mi wyswietla sie "No known mirror"...nie wiem czy to z powodu 83.****, ale chcialbym abyscie napisali czy u was tez tak jest (chyba nie lamie regulaminu podajac zdres strony i Linuxa , nie?) za taką wypowiedź będzie :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :zonk: :zonk: DLACZEGO??? naprawde potrzebuje Linuxa na studia...a o ile wiem jest darmowy prawda???? a skad innad mam sciagnac?? przeciez nie kupie gazety (chipa czy tam inne gowniuszka) dla linuxa...a ze jest do pobrania akurat z zakazanej strony no to nie moja wina...najwazniejsze ze PROGRAM jest LEGALNY... no a ze powioedzialem ze serial sobie sciagne no to tez chyba nie przestepstwo...ile mam czekac(jesli wogole sie doczekam) aby obejrzec 8 sezon South Parku czy tez 10 Przyjaciol(na polsacie lecial niedawno dopiero 6) no ale juz nie wazne...Linux sie sciaga i SP tez...widocznie cos u nich bylo...ale z tym 83.*** i tak jestem zly :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja mam ciagle staly poczatek 83.25.xx i tylko koncowka sie zmienia :) Pamietajcie juz od soboty 640kbit oh jee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Pamietajcie juz od soboty 640kbit oh jee :DCzy zauważymy różnice? Będą transfery po prawie 80kilo? Mi się wydaje, że TPSA chce wykorzystać to, że tak naprawde ich neo chodzi jako 640 (tak pokazują programy), a nie 512, ale nie mam nic przeciwko jeśli transfer się zwiększy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Pamietajcie juz od soboty 640kbit oh jee :DCzy zauważymy różnice? Będą transfery po prawie 80kilo? Mi się wydaje, że TPSA chce wykorzystać to, że tak naprawde ich neo chodzi jako 640 (tak pokazują programy), a nie 512, ale nie mam nic przeciwko jeśli transfer się zwiększy :). 640kbit = 80kB/s 512kbit - 64kB/s a ty nie widzisz roznicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Skrytobojca obecne neo 512 to tak czesto lacze synchronizujace sie na 640 kbps i stad transfer 65 kb/s. Na niektorych neo 512 ktore nie robia obecnie synchronizacji na 640 tylko 512 transfer wynosi okolo 55k/bs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tepsa napisala: Zwiększenie prędkości transferu dotyczy zarówno nowych, jak i dotychczasowych Klientów usługi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 (...)Na niektorych neo 512 ktore nie robia obecnie synchronizacji na 640 tylko 512 transfer wynosi okolo 55k/bs. To juz nie moj problem z jaka predkoscia sie inni lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja tam nie mam nic przeciwko jeżeli zwiększą :D, ale to jest poprostu zbyt piękne, a tpsa jest zbyt mało słowną firmą :D, żeby ot tak robić prezenty...:>. Ale jak powiedziałem, jeżeli zwiększą transfer do 80kB/s to się napije piwa nawet :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 640kbit = 80kB/s 512kbit - 64kB/s Wyjaśni mi to ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 wszystko sie zgadza :) 512 : 8 = 64 640 : 8 = 80 8 bo tyle ma jedne bit? sam nie wiem , wiem ze przez 8 sie dzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 8 bo tyle ma jedne bit? sam nie wiem , wiem ze przez 8 sie dzieliO to przez ile się dzieli i dlaczego była niezła wojna :), ostatecznie nikt jednoznacznie tego nie wytłumaczył, ale praktycznie wszystko się zgadza. No cóż zobaczymy w sobote...:>. PS:To ma być tak, że wszystkim na raz włonczą 640? Od razu o 24.00.00? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 PS:To ma być tak, że wszystkim na raz włonczą 640? Od razu o 24.00.00? :D.Szczerze wątpie :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 4h:18m to deadline :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 35 minut!! ONLY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Raczej jeszcze troche poczekamy na szybsze neo :evil: . Sam dół cennika neo : http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik a jak ktoś nie chce tego czytać : "Dotychczasowi Klienci usługi Neostrada TP, uzyskają przedstawione w Cenniku wartości prędkości przesyłu danych określone w poz. 1., 2., 3., 4. do dnia 31 lipca 2004 " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 00:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Raczej jeszcze troche poczekamy na szybsze neo :evil: . Sam dół cennika neo : http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik a jak ktoś nie chce tego czytać : "Dotychczasowi Klienci usługi Neostrada TP, uzyskają przedstawione w Cenniku wartości prędkości przesyłu danych określone w poz. 1., 2., 3., 4. do dnia 31 lipca 2004 " To mnie gwozdz w plecy wbiles :lol: Mysle ze to jest nota rezerwowa a nie przymusowa :lol: , chca miec zapas np w przypadku problemow, w sumie musza miec jakies zabezpieczenie a nie ze 0:00 640 tak kazdy zaraz by reklamowal a tak wszyscy beda cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Ja wiedziałem, że tak będzie :|, to było zbyt piękne :D. A będzie zabawniej jak po tym zwiększeniu też będą transfery po staremu :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Ja wiedziałem, że tak będzie :|, to było zbyt piękne :D. A będzie zabawniej jak po tym zwiększeniu też będą transfery po staremu :>. Ale czy Ty koniecznie musisz przypominac ze zyjemy w Polsce? :lol: Niczego nie wiedziales i dalej nie wiesz, wstrzymaj sie z tym co bedzie do momentu az bedzie :lol: Zero optymizmu tylko ciagle placz, bedzie jak bedzie a jak nie bedzie w co ja nie wierze to absolutnie sie nic nie stanie, na razie mamy tanszy internet i juz wszyscy sie powinni cieszyc. A o tym ze tpsa przelaczy z minuty na minute o godzinie 0:00 nie wiem ile z pol miliona ludzi to nigdzie mowy nie bylo, cierpliwosci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Dzwonił ktoś do tepsy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Dzwonił ktoś do tepsy? okolo 100.000 osob :?: pewnie tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Dzwonił ktoś do tepsy? okolo 100.000 osob :?: pewnie tak :lol: Sam dzwoniłem. Ale chodzi o to czy ktoś się dodzwonił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Sam dzwoniłem. Ale chodzi o to czy ktoś się dodzwonił :lol: Ponoc zdarzali sie i tacy szczesliwcy, ale wkrotce po tym umarli ze szczescia. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A tutaj taki mały OT Dziś rano budze się , patrze jakie mam IP i ... Hehe takie niespotykane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 i dopadło mnie 83...... masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A tutaj taki mały OT Dziś rano budze się , patrze jakie mam IP i ... Hehe takie niespotykane. zajebiste. Jak ja bym takie miał to bym się nie rozłaczał i kolegą z gralini chwalił :lol: :lol: :o :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a ja przeszedlemz neo na kabloweczke 128k za 59zl niestety nie bylo mnie juz stac na neo:( ale nie nazekam ladny modem motoroli dostalem o wiele ladniejsz niz sagem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 i dopadło mnie 83...... masakra mam 83 i wszystkie stronki dzialaja jak nalezy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 mam 83 i wszystkie stronki dzialaja jak nalezy ;]U mnie jedyna strona jaka na tym nie działała to strona foobara ale teraz sprawdziłem i już jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 U mnie też działa normalnie, tylko że nie miałem wcześniej tego IP i się cieszyłem bo wszystkich dopadło a ja szczęściarz :) ale jednak i mnie spotakało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...