Skocz do zawartości
Walker3d

TPSA 83.xx.xx.xxx <grrr>

Rekomendowane odpowiedzi

kur...wwwwwaaaaaaaa!!! tez mi dzis dali 83.*****.....chcialem sciagnac odcinek SouthParku ktory dzis wyszedl i http://www.mrtwig.net/  mi ososbiscie nie dziala...mam nadzieje ze to moze z ich winy....probowalem sie laczyc z 10 razy miejac nadzieje ze cos pomoze ale [gluteus maximus]....kur...ca mnie bierze...chamstwo i tyle...neo mam od wrzesnia i powinno byc 80.***, a nie teraz robia sobie jaja z 83.*** dla "starych" uzytkownikow....czy mozna to jakos zmienic...

teraz mam jeszcze jedno pytanie...czy moze ktos wejsc na www.suprnova.org ??? chcialem (no i poniekad musze na studia) sciagnac Linuxa Knoppixa...i mi wyswietla sie "No known mirror"...nie wiem czy to z powodu 83.****, ale chcialbym abyscie napisali czy u was tez tak jest (chyba nie lamie regulaminu podajac zdres strony i Linuxa , nie?)

za taką wypowiedź będzie :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :zonk: :zonk:

DLACZEGO??? naprawde potrzebuje Linuxa na studia...a o ile wiem jest darmowy prawda???? a skad innad mam sciagnac?? przeciez nie kupie gazety (chipa czy tam inne gowniuszka) dla linuxa...a ze jest do pobrania akurat z zakazanej strony no to nie moja wina...najwazniejsze ze PROGRAM jest LEGALNY...

no a ze powioedzialem ze serial sobie sciagne no to tez chyba nie przestepstwo...ile mam czekac(jesli wogole sie doczekam) aby obejrzec 8 sezon South Parku czy tez 10 Przyjaciol(na polsacie lecial niedawno dopiero 6)

no ale juz nie wazne...Linux sie sciaga i SP tez...widocznie cos u nich bylo...ale z tym 83.*** i tak jestem zly :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietajcie juz od soboty 640kbit oh jee :D

Czy zauważymy różnice? Będą transfery po prawie 80kilo? Mi się wydaje, że TPSA chce wykorzystać to, że tak naprawde ich neo chodzi jako 640 (tak pokazują programy), a nie 512, ale nie mam nic przeciwko jeśli transfer się zwiększy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietajcie juz od soboty 640kbit oh jee :D

Czy zauważymy różnice? Będą transfery po prawie 80kilo? Mi się wydaje, że TPSA chce wykorzystać to, że tak naprawde ich neo chodzi jako 640 (tak pokazują programy), a nie 512, ale nie mam nic przeciwko jeśli transfer się zwiększy :).

640kbit = 80kB/s

512kbit - 64kB/s a ty nie widzisz roznicy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 bo tyle ma jedne bit? sam nie wiem , wiem ze przez 8 sie dzieli

O to przez ile się dzieli i dlaczego była niezła wojna :), ostatecznie nikt jednoznacznie tego nie wytłumaczył, ale praktycznie wszystko się zgadza. No cóż zobaczymy w sobote...:>.

PS:To ma być tak, że wszystkim na raz włonczą 640? Od razu o 24.00.00? :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej jeszcze troche poczekamy na szybsze neo :evil: .

Sam dół cennika neo :

http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik

a jak ktoś nie chce tego czytać :

"Dotychczasowi Klienci usługi Neostrada TP, uzyskają przedstawione w Cenniku wartości prędkości przesyłu danych określone w poz. 1., 2., 3., 4. do dnia 31 lipca 2004 "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej jeszcze troche poczekamy na szybsze neo  :evil:  .

Sam dół cennika neo : 

http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik

a jak ktoś nie chce tego czytać :

"Dotychczasowi Klienci usługi Neostrada TP, uzyskają przedstawione w Cenniku wartości prędkości przesyłu danych określone w poz. 1., 2., 3., 4. do dnia 31 lipca 2004 "

To mnie gwozdz w plecy wbiles :lol: Mysle ze to jest nota rezerwowa a nie przymusowa :lol: , chca miec zapas np w przypadku problemow, w sumie musza miec jakies zabezpieczenie a nie ze 0:00 640 tak kazdy zaraz by reklamowal a tak wszyscy beda cicho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiedziałem, że tak będzie :|, to było zbyt piękne :D. A będzie zabawniej jak po tym zwiększeniu też będą transfery po staremu :>.

Ale czy Ty koniecznie musisz przypominac ze zyjemy w Polsce? :lol: Niczego nie wiedziales i dalej nie wiesz, wstrzymaj sie z tym co bedzie do momentu az bedzie :lol: Zero optymizmu tylko ciagle placz, bedzie jak bedzie a jak nie bedzie w co ja nie wierze to absolutnie sie nic nie stanie, na razie mamy tanszy internet i juz wszyscy sie powinni cieszyc. A o tym ze tpsa przelaczy z minuty na minute o godzinie 0:00 nie wiem ile z pol miliona ludzi to nigdzie mowy nie bylo, cierpliwosci :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj taki mały OT  

Dziś rano budze się , patrze jakie mam IP i ...  

Dołączona grafika

Hehe takie niespotykane.

zajebiste. Jak ja bym takie miał to bym się nie rozłaczał i kolegą z gralini chwalił :lol: :lol: :o :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi