Skocz do zawartości
azyl

usb 1.1 a 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

teoretycznie nie, ale ja mam problem np. z kluczem kart CF na moim mobo nie moge zgrac zdjec z karty pamieci pod win2k, nawet przelaczenie w biosie i sp4 nie pomaga, a na starych sprzetach z usb 1.1 nie ma problemu

wiec jeseli ktos cos wie na ten temat to prosze o nfo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie , tak się nie da ..

Mam 6 portów USB. 4 porty są z tyłu obudowy i są aktywne ... a dwa mam z przodu i są nieaktywne i nie wiem jak je uaktywnić....??

Mam jakąś taką obudowe dziwaczną ..z wyświetlaczem temperatury systemu,hdd i procka ... i pod spodem klapka i tam są 2 USB oraz gniazdo na słuchawki ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie , tak się nie da ..

Mam 6 portów USB. 4 porty są z tyłu obudowy i są aktywne ... a dwa mam z przodu i są nieaktywne i nie wiem jak je uaktywnić....??

Mam jakąś taką obudowe dziwaczną ..z wyświetlaczem temperatury systemu,hdd i procka ... i pod spodem klapka i tam są 2 USB oraz gniazdo na słuchawki ...

ehhh...a masz tam kable poprowadzone od plyty glownej do przodu obudowy??? no bo jak bys chcial aby kabel byly wlutowane w bude???powinienes miec kabelek ktorym podlaczasz USB z plyty(takie "igielki":) do przodu...inaczej nie zadziala!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dosc nietypowy problem.mam lacze z dialogu cdi+.jest to przez modem intracom'u podlaczany do kompa przez USB. rzecz jest w tym ze komp sie strasznie resetuje.nie ma zadnych innyc powodow zeby to sie dzialo.napewno od modemu bo wszystko inne sprawdzone.komp jest nowy.restartuje sie bo XP ma taka funkcje.ale jak ją wylacze to komp sie zwiesza wtedy i to od modemu.slyszalem ze sa takie problemy z Neo na usb w pllytach na chipach VIA,ale istnieje gdzies do nich jakis patch na to.jakby ktos slyszal albo widzial to prosze o jakies info.moze ktos sie z takim problemem spotkal juz.czekam na jakies info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic, poza tym, ze USB nie zadziala. Ja w mojej budzie (Modecom NICE) musiałem zamienić kolejność kabelków w jednej z wtyczek od USB wchodzących w płytę, aby oba gniazda z przodu działały. Szpika, 2 minuty roboty i wsio hula :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi