Megabyte Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Szukam i szukam i nie moge znaleźć. Czy ktoś wie gdzie moge coś takiego kupić w Tarnowie albo ewentualnie w Krakowie. A może ma ktoś taki gwintownik na zbyciu i chciałby mi go odsprzedać albo mógłby mi go załatwic za odpowiednim wynagrodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wiec niestety gwintownik 3/8" to w gdansku koszt ok 60PLN (komplet 2 sztuk, pierwszy i drugi gwintownik), 1/4" 40PLN. Znalazlem tylko w 1 sklepie w gda wlasnie, ogolnie ciezko dostac u nas. Jak nie masz tego wiele do nagwintowania, PW do mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 wiec niestety gwintownik 3/8" to w gdansku koszt ok 60PLN (komplet 2 sztuk, pierwszy i drugi gwintownik), 1/4" 40PLN. Znalazlem tylko w 1 sklepie w gda wlasnie, ogolnie ciezko dostac u nas. Jak nie masz tego wiele do nagwintowania, PW do mnie ;) Dzięki za propozycję ale wypadałoby mieć taki gwintownik w domu. A do gwintowania mam plexe, którą wysłał mi Popixs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 we wrocławiu 40zł w hurtowni 10 rozmiarów nie napisze jakich bo nie pamiętam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Poszukaj na jakichs bazarach - ja właśnie kupiłem z takiego miejsca bo nigdzie indziej - nawet w sklepie nie bylo. Koszty oczwiscie mniejesze Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 u nas chyba po 40 rosjanie sprzedaja lekko rdzawe, ale po oczysczeniu pewnie lepsze niz normalne, my mamy dobre polskie, z racji ze sa bardzo duzo uzywane, poprostu latwiej w plekse wchodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Dzięki za odzew w tej sprawie. Zaraz po świętach pochodze po bazarach. Mam nadzieje że znajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 No własnie najlepiej na jakims bazarze, albo popytaj takze ludzi sprzedających takiego typu narzędzia po necie. Załatwilem sobie uchwyt do frezów, który praktycznie jest nieosiągalny a cena sklepowa to lepiej nie wspomniać. Znalazłem jakiegos gostka handlujacego wiertłami na allegro, wysłałem mu wiadomosć i okazało sie ze ma. Bardzo dobra metoda, polecam. Szczegolnie ze nie trzeba wychodzic z domu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 No własnie najlepiej na jakims bazarze, albo popytaj takze ludzi sprzedających takiego typu narzędzia po necie. Załatwilem sobie uchwyt do frezów, który praktycznie jest nieosiągalny a cena sklepowa to lepiej nie wspomniać. Znalazłem jakiegos gostka handlujacego wiertłami na allegro, wysłałem mu wiadomosć i okazało sie ze ma. Bardzo dobra metoda, polecam. Szczegolnie ze nie trzeba wychodzic z domu ^^Dobry pomysl. Wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 we wrocławiu 40zł w hurtowni 10 rozmiarów nie napisze jakich bo nie pamiętam jakies namiary tej hurotwni moglbym prosic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Szukam te gwintowniki i dalej nie moge znaleźć. Kontaktowałem się z różnymi gościami na allegro, szukałem na bazarach i nic. Pozostaje mi chyba tylko wybrac sie do Krakowa i tam zapewne kupie. Dzwoniłem już do jednego sklepu i mają ale za komplet 2 gwintownikow 3/8 cala chca 75zł a wy piszecie ze mozecie kupic te gwintowniki prawie 2 razy taniej. To może ktoś mógłby kupić taki gwintownik i mi go odsprzedać? Koszt dojazdu do Krakowa na pewno nie wyjdzie mi taniej niż przesylka pocztą. Czy jest ktoś chętny na taką odsprzedaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 zobacz tu: http://www.horsepol.com.pl/sklep/sklep2.php?pid=5535 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 odkopuje: tam realizuja zamownienia tylko od 50 zlotych. ktos znalazl gdzies we wroclawiu lub do kupienia w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voor Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 zobacz tu: http://www.horsepol.com.pl/sklep/sklep2.php?pid=5535 Tu to raczej bym nie szukal, gwintownik wyglada nieszczegolnie a konski sklep realizuje zamowienia od 50 zl (znajdziesz taniej ,a jak nie taniej to lepiej). Megabyte : Zeby z gwintownikami nie bylo nudno to w dobrym sklepie bedziesz mial do wyboru 3 rodzaje gwintownikow 3/8": -BSPT oznaczenie R 3/8 19zwojow na cal -BSPP oznaczenie G 3/8 19zwojow na cal -NPT 18 zwojow na cal R 3/8" to gwint stozkowy G >>prosty - szukaj gwintownika G !!! bo zlaczki z gwintem prostym nie wkrecisz w gniazdo z gwintem stozkowym a na odwrot owszem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Znalazlem sklep w necie, w ktorym sprzdaja to cudo. Wyslalem zapytanie i mila pani tak mi odpowiedziala: dziękuje za zapytanie. Aby przedstawić Panu ofertę potrzebuje informacji czy jest to gwint angielski czy amerykański, ile zwojów na cal powinien mieć, ręczny czy maszynowy no i jakiej głębokości otwory będą nim robione. No i zglupialem. Potrzebuje w nagwintowany otwor wkrecic zlaczke cammozi wtykową 3/8 cala. A czy gwint angielski czy amerykanski nie mam pojecia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ale pieknie odkopany topic :) 8 miesiecy niezle niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 W Łodzi na Górniaku kupiłem nowe za 15zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...