Skocz do zawartości
007

Moja plyta a duron 1.6GHZ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam plyte GiGabyte GA-7VTXE+ KT266A

chcialem do niej dokupic Durnia 1.6Ghz i wykrecic do 2Ghz dalbo by sie to zrobic na mojej plycie glownej ?

a moze ewentualnie kupic Durnia 1.4Ghz ?

Ktorego z tych 2 Durniow byscie kupili ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam, od czego jes DrutMod?? :D

Polecam zapoznanie się z tym tematem:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817

dokladnie drut modem bezproblemu wyciagniesz 2ghz

uzytkownikowi ktory pyta sie ile mozna podkrecic durona na jego kompie :| (czytaj malo obeznanego z tematem*) polecacie drut moda :?: spoko

*007 nie chcialbym Cie urazic, ale tylko oni sie pytaja ile mozna na ich sprzecie proca podkrecic :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zapoznanie się z tym tematem:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817

uzytkownikowi ktory pyta sie ile mozna podkrecic durona na jego kompie :| (czytaj malo obeznanego z tematem*) polecacie drut moda :?: spoko

*007 nie chcialbym Cie urazic, ale tylko oni sie pytaja ile mozna na ich sprzecie proca podkrecic :|

a czy uwazasz ze drut mod jest tylko dla zaawansowanych??? Dla mnie to proste jak budowa cepa ;) :D Jesli ktos ma troche umiejetnosc opanowanie i troche "oleju w glowie" to bezproblemu sobie z tym poradzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy uwazasz ze drut mod jest tylko dla zaawansowanych??? Dla mnie to proste jak budowa cepa ;) :D Jesli ktos ma troche umiejetnosc opanowanie i troche "oleju w glowie" to bezproblemu sobie z tym poradzi

nie no ty moze i tak uwazasz, ale drut mod wiaze sie takze z utrata gwarancji, a jak sie go nie odpowiednio zrobi, to i uszkodzeniem kompa :( w najgorszej wersji :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no ty moze i tak uwazasz, ale drut mod wiaze sie takze z utrata gwarancji, a jak sie go nie odpowiednio zrobi, to i uszkodzeniem kompa :( w najgorszej wersji :|

drut-mod i utrata gwarancji?? niby czemu? no chyba ze z drutami do servisu oddasz.. tez mam kt266a i dzieki drutowi dalo sie wyciagnac tyle ile w podpisie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tylko chodzi ile wyciagne max na mojej plycie

bez ingerencji z lutowaniem , rysiowaniem , lakierami itp

na stronce gigabyte jest bios do sciagniecia co niby athlona xp2400 moge wpakowac

No to wynika ze 2Ghz oglsuguje oja plytka ale ja na tym zabardzo sie nei znam

Wiec jeszcze raz sie spytam ile moge wyciagnac max stabile ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt ci tego nie powie od wielu rzeczy to zalezy. jesli nie chcesz robic drutmoda no to zostaje ci tylko podnoszenie magistrali tak do 148, co przy orginalnym mnozniku, dobrych pamieciach i odrobinie szczescia da ci 1776MHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...