andriu Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 na jakiegoś radeonka 8500, moze byc jakis tani klon osiagi mojego g3 w podkrecaniu widoczne w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ups. Cos nie tak z twoim PALITEM? Ja chcialem go sobie kupic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ups. Cos nie tak z twoim PALITEM? Ja chcialem go sobie kupic! Nie nie, wszystko jest ok, nawet super, tylko ze ja nie lubie nvidii i moim celem jest radzio 8500 !!!! Palit jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Uffff. No ja tez bym chcial tekiego 8500, ale nie mam kasy. Mozesz mi powiedziec jakiej jakosci jest obraz na tv i monitorze w Palicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Uffff. No ja tez bym chcial tekiego 8500, ale nie mam kasy. Mozesz mi powiedziec jakiej jakosci jest obraz na tv i monitorze w Palicie? Tak jak w prolinku, czyli ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 sadzisz ze ktos sie zamieni :D hehehehehehe :D raczej bedziesz musial go sprzedac ile zan chcesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 sadzisz ze ktos sie zamieni :D hehehehehehe :D raczej bedziesz musial go sprzedac ile zan chcesz?? moge doplacic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 sadzisz ze ktos sie zamieni :D hehehehehehe :D raczej bedziesz musial go sprzedac ile zan chcesz?? moge doplacic Raczej bedziesz musial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Pomiedzy wyzwiskami udalo mi sie wyczytac, ze chce za to 500 zl (kupil za 450) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Pomiedzy wyzwiskami udalo mi sie wyczytac, ze chce za to 500 zl (kupil za 450) :D Dlatego tak drogo, bo trafilem na model ktory sie dobrze podkreca, moglbym sprzedac za 450, ale jaką mam gwarancje ze inna sie bedzie tak krecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Pomiedzy wyzwiskami udalo mi sie wyczytac, ze chce za to 500 zl (kupil za 450) :D Dlatego tak drogo, bo trafilem na model ktory sie dobrze podkreca, moglbym sprzedac za 450, ale jaką mam gwarancje ze inna sie bedzie tak krecic ? Ryzyko zawodowe. U mój GF3 kręci się luzem na 250/560, pewnie pociągnie więcej, możliwe że nawet bez zmiany chłodzenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Pomiedzy wyzwiskami udalo mi sie wyczytac, ze chce za to 500 zl (kupil za 450) :D A wogóle skąd wiesz ze ja za tą karte chce 500 złotych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Pomiedzy wyzwiskami udalo mi sie wyczytac, ze chce za to 500 zl (kupil za 450) :D A wogóle skąd wiesz ze ja za tą karte chce 500 złotych ? Bo mi tak napisales. Jak juz ci sie nie uda tej karty sprzedac, to za 400 kupie. Masz tydzien mniej-wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...