pawelk Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Hej Mam problem z uruchomieniem dzwięku 5.1 na płytce msi k7n2 delta l Czy ktoś wie jak uruchomić soft dodawany przez msi ? W instrukcji są takie ładne rysunki a u mnie nic!!!! Co może być bo na kt333 i kt400 też MSI dźwięk chodził aż miło...( po co wymieniałem na nforce !!!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 jeszcze raz spokojnie powiedz: co Ci nie dziala, bo w tej chwili to nie wiem o co Ci chodzi :?: nie umiesz sterow zainstalowac :?: :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Sterowniki instaluje normalnie !!! ale nie instaluje mi sie zaden program do obslugi 5 kanalow karty dzwiekowej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a moze jednak cos nie tak instalujesz :?: jakie stery :?: z cd do mobo dostarczonej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Stery instaluje z cd dali do plyty glownej i przy instalacji nie wyskakuja zadne bledy wszystko przebiega OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 no i nie widzisz w systemie zadnego nowego programu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 jak bym widzial to bym nie pisal tego topicu !!!!miales kiedys doczynieniea z ta plyta ? jak sie nazywa ten program do obslugi 5.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Musisz miec program do obslugi karty. Albo masz go na pasku obok zegara albo gdzies w akcesoriach. Musisz tylko poszukac i nie zwalaj winy na nforce'a jezeli juz to na Realteka bo to jego jest chip od dzwieku. Chyba ze plyta ma SS. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 jak bym widzial to bym nie pisal tego topicu !!!!miales kiedys doczynieniea z ta plyta ? jak sie nazywa ten program do obslugi 5.1?nie mialem z nia doczynienia :| i co z tego :?: jezeli Ci sie instaluje all okej to powinienes miec taki dodatkowy "plik" w panelu sterowania. jesli go nie masz to sciagnij najnowsze sterowniki ze strony realteka :) peace :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Jak chodziło Ci o dźwięk, to trzeba było kupić K7N2 Delta-ILSR. Twoja płytka nie ma SS tylko Realteka. Nie wiem, o jakie rysunki Ci chodzi, ale jak o panel kontrolny SS to zapomnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...