_mag_ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 mam proble a konkretnie mój kumpel ( WIN XP ma ) kupił abit nfs-s i tak jest zintegrowana muza 5.1 . Do tego zakupił Creative Inspier 5.1 za 450 zł . Problem, w tym ze sterowniki dołączone do płyty oraz najnowsze zciagniete przeze mnie z www abita nie daja kontroli nad ustawieniami EAX ( chce zeby 2 tylnie głośniki do efektów grały razemz resztą ) czym w takim wypadku to zrobić ( w instrukcji do płyty jest napoisane ze po zainstalowaniu sterów ma sie pokazac inkona w pasku koło zegarka :) o naziw AUDIO CONTROL PANEL tylko problem wq tym ze instrukcja jest do WIN 2000 a nie XP w XP sie ta iknka nie pojawia. Więc jakim progsem mam mozeliwość kontrolowania rozkładu dzwięków w systemi 5.1 ? z goory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mialem ten sam problem gdzies na forum wyczytalem ze trzeba sciagnac inne strowniki do dzwieku TuTaj i skopiowac je do katalago tam gdzie sa rozpakowane sterowniki. Wlaczyc setupa i powinno zadzialac.U mnie dziala!! PS.Te sterownik to dla XPeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 dzieki bardzo zaraz zciagam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...