bortas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 mam pewnien problem chodzi o to ze jak wpisze nieprawidlowy adres (np http://iinteria.pl) to zamiast przekierowac mnie na strone o bledzie 404 przekierowuje mnie na jakas wyszukiwarke :( http://www.search-aid.com/404/ nie mam pojecia jak to wywalic - zaznaczam ze strona startowa dziala okey problem tylko ze strona 404... pomocy!! zdesperowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 skoro ie zachowuje sie nienormalnie to spybotem go i adaware potraktuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 potraktowalem, niestety nic ne znalazl :( caly rejestr recznie jzu przegrzebalem w poszukiwaniu wpisu z nazwa strony.. nic :( w sumei to nie jest jakis tam straszny problem... jednak mimowszystko lubie wiedziec co i jak :) jakies kolejne sygestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a zobacz moze czy nie masz w C:Documents and SettingsuserApplication Data jakis dziwnych dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 nie... zadnych dll'i nie ma tu ale znalalzem jakis katalog iefeatsl data pasowalby do mojego wczorajszego dnia gdy moglem to zlapac :) po zmianie jego nazwy problem znika.. rozumiem ze mi (nam thx KAG) sie udalo :) thx KAG nigdy bym niewpadl zeby tu tego szukac :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 nie ma sprawy, tez kiedys cos takiego mialem, znalazlem tam jakies dziwne dll [jak widac rozne dziwne rzeczy usiluja sie tam zagniezdzic] :> najwazniejsze ze problem z glowy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...