Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 By mi się przydał taki kod :wink: Moze ktoś mi go wyśle na emaila, lub tutaj napisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 By mi się przydał taki kod :wink: Moze ktoś mi go wyśle na emaila, lub tutaj napisze? Przesadziles :P GFJJD0-RCI6-ENHGEM-CTA2-FYBBLD na software 3ba było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a mi może ktoś podesłać W3 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 no pięknie ten poscik juz na hardware sobie godzine leży a mój to odrazu na olš łšczke dali :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Oj nieładnie. Przecież na płycie z WC3 jest program do losowania CD-Key's. Na dodatek z łatwością można go ściągnać z sieci np: Kazaą. I w dodatku na Hardware. Ja mam WC3 moge podesłać, jakby co to prywatna wiadomość do mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ...ale szybciej sam znalazłem :lol: :lol: :lol: Ale dzięki!!!!!! PS. A co mi tam- chcecie Warcrata 3? wchodzcie na www.justget.prv.pl Transwerek całkiem całkeim 8) Przygotujcie się na prawie 700 MB 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 A CD-Keya to mam innego- też działa :lol: :lol: 8Q3KDA-IHX2-BEKEGY-FG4A-6CV5MA Do tej wersjii co mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 to jest wersja PL- *.bin *.cue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a może ktoś ma ORYGINALNEGO CD-Keya i sie nie boi go pokazać na forum? Przdałby mi sie i nie musiałbym reinstalować Wara i żeby 6 cracków do gry po sieci nie wgrywać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ...ale szybciej sam znalazłem :lol: :lol: :lol: Ale dzięki!!!!!! PS. A co mi tam- chcecie Warcrata 3? wchodzcie na www.justget.prv.pl Transwerek całkiem całkeim 8) Przygotujcie się na prawie 700 MB 8) nie mogę tego W3 ściągnąć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ...ale szybciej sam znalazłem :lol: :lol: :lol: Ale dzięki!!!!!! PS. A co mi tam- chcecie Warcrata 3? wchodzcie na www.justget.prv.pl Transwerek całkiem całkeim 8) Przygotujcie się na prawie 700 MB 8) nie mogę tego W3 ściągnąć :( Ja też nie. W ogóle nie otweira mi linków... Może ktoś zna inne miejsce skąd można jeszcze to ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No jasne! eDonkey/iMesh! Pare godzin i W3 na dysku lezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Wszystko działać powinno- użyjcie flash geta z ustawieniami 600/600 http://www.katalog.netmax.pl/justget/Gamez...Iso/wc3/wc3.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No jasne! eDonkey/iMesh! Pare godzin i W3 na dysku lezy :) eee tam Direct Connect RoX :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 A może ktoś wie jak polską wersję znaleźć na KaZaA ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No jasne! eDonkey/iMesh! Pare godzin i W3 na dysku lezy :) eee tam Direct Connect RoX :lol: BUHAHAHAHAHA Uzywalem DC jakis czas ale nie dorasta on Edonkey'owi do piet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 No jasne! eDonkey/iMesh! Pare godzin i W3 na dysku lezy :) eee tam Direct Connect RoX :lol: BUHAHAHAHAHA Uzywalem DC jakis czas ale nie dorasta on Edonkey'owi do piet :) a z jakimi łączyles sie hubami? ja czegos szukam to zawsze znajde na DC , szukalem pewnej mp3 na audiogalaxy i znajdowalem po 96kbps czasami 112 a na DC po 196kbps 256kbps. Filmy i Gry też z DC DC RoX :lol: a w zasadzie DC++ też :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Czlowieku mp3 na audio byly najlepsze jakie chciales od 96 do 256 kbit. teraz do mp3 uzywam soulseeka (www.soulseek.org). Na Dc wchodzilem na huby np dreamland 60gb+ lingoskogen 55gb+ itp. Ale wkurzalo mnie ciagle dogladanie czy kto nie wyszedl itp a na donkeyu tych problemow nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...