EsiuWWW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ale uruchamia się awaryjnie po instalacji winda ?? jeżeli tak to nie musi to być winna sprzętu a sterowników miałem coś kiedyś podobnego z SB Live kiedy tylko po wykryciu karty komp się zwiesił. Niewiem czy zasilacz ma coś wspólnego z uruchamianiem się winda awaryjnie podobnie z RAM jeżeli jst walnięta to kłopoty wychodzą już przy zainstalowaniu to tyle. Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza to już jego problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Koniecznie sprawdz rama, miałem identyczne objawy na starym kompie pod 98se i okazalo sie, ze ram walniety... Pod awaryjnym wlaczal sie spokojnie (zuzywal malo pamieci, widocznie nie dochodzil do badow), a na normalnym, jak ladowal programy z traya niebieski... I napisz jeszcze, JAK on się nie uruchamia, czy wywala niebieski ekran, czy daje resa, czy po prostu zwiecha, czy jesio w trybie tekstowym sie chrzani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a wiec tak po instalacji sysa jak jest pierwsze uruchomienie wina xp to odrazu zalicza zwis i trza robic resa i jest wybor jak uruchomic system i czego nie zaznaczysz to nie dziala za wyjatkiem awaryjny lub awaryjny z obslugą sieci, niebieski ekran nie wywala ino jak sie da zeby uruchomil system normalnie to jest ladowanie sysa i jak ma wyskakiwal juz startup "ZAPRASZAMY" czy jakos tak tam pisze, to zamiast tego wyskakuje czarny ekran i na nic nie reaguje :( ino reset pomagai uruchomienie w awaryjnym, zasilke sprawdzalem i na mojej to samo ;/ a wiec zasilka odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...