WirMaX Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Cześć Mam klopot Niedlugo swienta i bade mail dofinansowanie :)! Obecnie mam karte Gainward 4200 PP! ultra/650 64DDR 3,3 ns. Taktowana Na 300GPU/600RAM. (3D Mark 10800) Mama problem maly bo chce zmienic karete na lepszom a iteresuje mnie model Gainward FX PowerPack! Ultra/760 XP GS LE i chce sie zapytać czy opłaca mi sie zmieniać moją karte na tom w temacie a jak juz czy jest jakas duzo bardziej godna polecenia? Interesujom mnie karty w przedziale do 1300 zl. Prosze o rade !!!! Z gory dzienki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 za tyle kasy to mozesz zaszalec a nie ****** kupowac. r9700pro/r9700np imo to najlepszy wybor za ta kase. a nie lepiej dolozyc niecale 2 stowy i masz r9800np od herca , krecacego sie na pro a moze nawet na wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Cześć Mam klopot Niedlugo swienta i bade mail dofinansowanie :)! Obecnie mam karte Gainward 4200 PP! ultra/650 64DDR 3,3 ns. Taktowana Na 300GPU/600RAM. (3D Mark 10800) Mama problem maly bo chce zmienic karete na lepszom a iteresuje mnie model Gainward FX PowerPack! Ultra/760 XP GS LE i chce sie zapytać czy opłaca mi sie zmieniać moją karte na tom w temacie a jak juz czy jest jakas duzo bardziej godna polecenia? Interesujom mnie karty w przedziale do 1300 zl. Prosze o rade !!!! Z gory dzienki !!! polska jezyk trudna jezyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 hmmm CZytam otych radkach i co ,, ciezko :) Caly casz ktos picze jkais problem ze sterami ato nie kazde sie moduja moj kozyn mial radka i po 2 miesioncach mu padl bez podkrencania oddal do serwisu i czekal kolejne 2 i wymienil w koncu na gf4800 gainwarda i mowi ze jest zadowolony w przeciwienstwie do radka. A wienc moze ma ktos jakies propozycje ? Z gory dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 kup sobie najlepiej 12 tomowy słownik języka polskiego - pomoże ci najlepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 no radek 9800np od herca lub też 9700pro od fica lub saphire będzie zdecydowanie lepszym zakupem niż ten fx, ale jak się upierasz przy tym fx-ie to my Cię siłą do radka nie zmusimy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 dobra decyduje sie na rdaka :D TAk na marginoesie to mam dysortografie na papierku :) I mam prozbe o wyjasnienie terminow 9800np od herca badz tez 9700pro od fica a dokladniej co znaczy od herca ? i od Fica ?? Sory ale na radkach malo sie zanam :) i znowu z gory dzienki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Od herca http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7121&sid=1 Od FICa http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6320&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Kup se playstation2 do grania a grafy nie zmieniaj ... do FPP styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 herc to skrót nazwy firmy która robi radki, pełna nazwa to "Hercules 3D Propheat" fic to firma co również robi radki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...