xenik Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mam Durona 1400 Msi kt4 nagryware dysk Czy zasilacz wytrzyma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ja bym nie ryzykował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 dokladnie poco ryzykowac . troszeczke kasiorki dozbieraj i zakup cos lepsiejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ja bym powiedzial ze raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Chyba macie racje ale ten zasilacz kiedyś mi chodził na msi kt3 ultra2 i sprzałem go kumplowi a on zakupił msi kt4 więc nie wiem!! U mnie hulał ale kt3 a kt4 to nie to samo !!! Więc nie warto ryzykować moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 zalezy tez jaki zasilacz.... moze byc firmy krzak i moze byc np. enlight. Moj enlight 235watt ciagnie to co w podpisie i napiecia trzyma mozna powiedziec ze idealnie.... wczesniej mialem modecoma 350watt i trzymal napiecia o wiele gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 mam zasilke 230W z takiej malej obudowy chodzi z konfigiem jak w podpisie... grzala sie to wyjalem wnetrznosci zasilki wsadzilem w otwarte wieksze kartonowe pudlo wsadzilem cooler do tego i chodzi bardzo ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Jak ktorys z poprzednikow powiedzial: jezeli to porzadny, firmowy zasilacz, to moze pociagnac ten sprzet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja bym nie ryzykował zasiłka ma pare lat napewno i kto to wie jak sie może zachować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja bym nie ryzykował zasiłka ma pare lat napewno i kto to wie jak sie może zachować ten komp z duronem + MSI to nie powinien czerpac wiecej pradu niz 200watt (moj komp po o/c i po dosc znacznym zmienianiu napiec pobiera cos kolo 215watt) wiec jezeli to jest enlight/enermax/chieftec/antec to bez problemow powinien uciagnac ten sprzet, lecz do o/c to juz raczej nie starczy... A tak pozatym co do grzania sie zasilek... moj enlight ma taki duzy wentyl z tylu (chyba 92x92) i pracuje cos kolo 1000rpm bo go prawie nie slychac i jest zimny a modecom ktorego mialem to po 30min od startu zapuszczal wieksze obroty na wentylator(mial termistor) i wył jak cholera a i tak byl goracy...a co dopiero mowic o temperaturze jego po kilkugodzinnym graniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja bym nie ryzykował zasiłka ma pare lat napewno i kto to wie jak sie może zachować ten komp z duronem + MSI to nie powinien czerpac wiecej pradu niz 200watt (moj komp po o/c i po dosc znacznym zmienianiu napiec pobiera cos kolo 215watt) wiec jezeli to jest enlight/enermax/chieftec/antec to bez problemow powinien uciagnac ten sprzet, lecz do o/c to juz raczej nie starczy... A tak pozatym co do grzania sie zasilek... moj enlight ma taki duzy wentyl z tylu (chyba 92x92) i pracuje cos kolo 1000rpm bo go prawie nie slychac i jest zimny a modecom ktorego mialem to po 30min od startu zapuszczal wieksze obroty na wentylator(mial termistor) i wył jak cholera a i tak byl goracy...a co dopiero mowic o temperaturze jego po kilkugodzinnym graniu. ok jeżeli to sa takie firmy to można sie spokojnie pokusić ale jeżeli jest to megaszit lub codeszit to hehe ja bym nie ryzykował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...