sebasw Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 mam karte sieciowa w laptopie jednak ma te laptopowskie wyjscia i zeby podlaczyc kabel na skretce, rj45, musze miec przejsciowke, czy ktos moze wskazac miejsce gdzie kupie taka i za ile ? sprawa pilna, serdecznie dziekuje za wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 powiem ci ze lepiej ci wyjdzie jak kupisz sieciowke na PCMCIA :/ niestety tez kiedys szukalem i nie znalalzlem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 ale to jest pcmcia, tylko ma wyjscia takie podluzne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Witam Może to pomoże: http://allegro.pl/show_item.php?item=18814824 Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 uratowales mi tylek :) dzieki ! ps. szukalem na allegro, ale jakos mi umknelo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Moze ja zle widze, ale to kabelek do modemu, nie karty sieciowej (chodzi mi o te aukcje na allegro) Kabelki sa rozne dla roznych firm (np. 3 COM czy Xircom). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 tak, masz racje, ale dzieki tej aukcji znalazlem wlasciwa, w tej samej kategorii - tyt. aukcji kabelki za grosze, do wyboru do koloru kabelkow :) wiec wszystko mozna juz kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...