Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Do tego typu plików używać w Nero- Disk at Once 16 czy Track at Once? Jeżeli plik obrazu ma 727 MB to używać tryb DAO? Z tego co wiem, to ten tryb wykorzystuje overburning płyty...więc używać jego w przypadku większych niż 700 MB plików, a w przypadku większych TAO? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 poprawka- mniejszych niż 700 MB tryb Track at Once. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ja gdzie tylko się da uzywam DAO proponuję zajrzeć na http://www.cdrinfo.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 jak masz możliwość wyboru / kiedyś to z tym bywało różnie / to wszędzie gdzie się da to DAO / aha i niesugeruje się tryben DAO 96 bo to cosik jeszzce niedział a nadawać się powinoo do kopiowania zabezpieczeń umieszczonych w subkanałach -> coś jak blindwrite or clone :)/ a TAO tylko zostawić do multisesji pozdro ps i poczytać faqa na cdrinfo.pl a wiele rzeczy stanie się jasne / i pojawi się qpa nowych pytań :)/ ale taki już urok poszerzania wiedzy / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 dobrze ze ktos poruszyl tu ten temat :) Wpadl do mnie kolega z cdrw lite-on 24 "przerobiana" 32 i w trybie DAO 96 nero zawieszalo sie w momecie w ktorym powinno zamknac sesje ! Znaczy sie zamykl ale o tym nie informowal a jedynym sposobem zamkniecia go byl restart ! plyty palily sie do konca a nero robilo zwis :( moze ktos wie dlaczego ? Po przestawieiu na inny tryb wszystko szlo cudnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...